Vilken härlig kväll…och mer träning


Man tror inte man befinner sig i Sverige i maj-månad. Högsommarvärme ute och så härligt. Jag fortsätter min träning trots att jag fortfarande inte känner mig riktigt bra och väntar på att det skall vända!

För mig är träning otroligt viktig del av mitt liv och jag måste hitta ett sätt att komma tillbaka till min forna form och i dag blev det totalt en mil men en tung sådan! Det är inte tanken att det skall vara så tungt. Jag vill tillbaka till mina lätta steg och känna att jag flyger fram. Jag försöker allt jag kan att peppa mig själv att fortsätta min träning så denna veckan har det ännu så länge blivit träning 2 dagar av 3.

träning4

När jag tränar så tränar jag med lite olika metoder. Just nu ligger min betoning på att kunna springa så länge som möjligt och sluttiden är inte så viktig just nu även om jag ALLTID klockar tiden för den är ett otroligt viktigt mätinstrument för att se de framsteg man gör. Framsteg är något otroligt peppande och det är framsteg mot sig själv man mäter. Självklart vill man alltid veta vad andra springer på för tid för det gör det intressant att jämföra med sina egna tider för att se om man ligger bra till eller om man har något att jobba på.

Om någon frågar mig om tider så säger jag alltid vad jag springer på för att jag vet hur intresserad jag själv är av vad andra springer på för tider! Att få veta andras tider är också en koll på hur bra man själv har byggt upp sin träning och se om man kan få några tips av någon annan så jag har svårt att förstå varför en del envisas med att svara att ”tid är inte viktigt”. Tid är otroligt viktig men det viktigaste är att jämföra med förra gången man sprang för att se att man blir bättre och bättre och  blir man inte det då måste man lägga om sin träning och fundera på vad man gör fel!

Jag känner mig oerhört nöjd med min dag. Hoppas ni gör detsamma!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.