Vilken helg, vilket väder!


Helgen har varit fantastisk. Vädrets makter har varit på vår sida och det har varit sommarvärme här i Göteborg! I dag är det arbetsdag igen  men ytterligare en kortvecka med Kristi Flygare på torsdag och klämdag på fredag.

Nu till helgen skall vi även fira min mammas 85-års dag! Present är redan inhandlad!

Min träning går toppen just nu och jag känner mig väldigt motiverad! Har gjort som jag sagt och gjort både invägning och mätning för att veta exakt var jag står och exakt hur mitt mål ser ut! I går var jag och handlade till veckans mat. Dagen startade med invägning och mätning så klart eftersom det i min vardag är måndagar som är mät-dag och invägning. Väger gör jag mig varje morgon och det är mitt sätt att se och förstå den påverkan det får vad jag ätit dagen innan. Väger jag mig bara en gång i veckan så är det omöjligt att förstå.

Så som alltid så peppar jag er till att använda vågen. Vågen är ett verktyg och jag ser det som världens bästa möjlighet att förstå hur min mat påverkar min vikt. En av de bästa lärdomar faktiskt när man behöver hitta en ny vardagsrytm. Det gör också att jag har kontroll att jag befinner mig upp eller ner på skalan och genast kan göra något åt det istället för att misstänka att jag har gått upp och plötsligt inse att man gått upp flera kilo.

Nu skall man bara ställa om sig för arbetsvecka igen, lite svårt när det känns som man kommer från semester! 🙂

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.