Träning utförd, jobbat som en galning!


Vilken dag. Strålande solsken. Så mycket att göra att jag inte riktigt kan överblicka det, men jag hoppas det ger sig med tiden!

Slutade jobbet vid 17:00 och gav mig genast hem och drog genast på mig mina träningskläder och gav mig iväg! Så träningen är avklarad. Hundarna pussade på. Ett antal mail besvarade och så kom jag på att jag kanske borde skriva något på bloggen också! Inte en lugn stund alltså med andra ord.

Så vad får blir visdomsord för dagen. Planera din träning så blir den av, bestäm dig och låt inget någonsin komma emellan! Jag hade stålsatt mig för spöregn i dag…men det behövde jag inte oroa mig för, men kanske i morgon. Jag skall ut oavsett, nu har jag verkligen energin och viljan uppe!

Jag följer min kost till punkt och pricka och när veckan är slut skall jag delge er vad det har resulterat i, och jag tänker så klart positivt och hoppas och ser på vågen varje dag att det går framåt!

Hoppas ni får en skön kväll!

Hej Hopp! Kom igen ni också, denna tiden med fint väder borde det vara förbjudet att inte gå åtminstone en promenad om dagen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.