20% på mattor från Designers Guild och Christian Lacroix!


Just nu har vi kampanj på mattor! Därför tänkte jag att jag skulle göra ett inlägg om mattor och visa lite fina kombinationer med plädar och kuddar så att ni känner att det blir rätt! En matta gör ett helt rum och det enda man behöver tänka på är att den gärna får vara stor! Hur ska man då tänka när man mäter upp en matta? Ett bra knep är att ta en rulle med maskeringstejp och tejpa upp storleken på golvet för att få uppfattningen hur det kommer se ut! Detta gör att ögat bättre kan visualisera hur reslutatet kommer att bli. Ta inte en för liten matta är mitt råd! Vår webshop hittar ni här www.prettyhome.se

Om mattan skall vara till ett matbord så skall man gott och väl kunna dra ut stolarna och de skall fortfarande hamna på mattan. Det betyder att det måste sicka ut minst 50-60 cm på varje sida! Skall den vara till soffan så kan mattan inte bli för stor och man kan välja om man vill ha mattan kant i kant med soffan eller om man vill att soffan skall stå på mattan! Det är jättefint att lägga två mattor bredvid varandra och jag skall visa exempel på detta också så ni ser hur fint det blir!!

Här nedan ser ni ett fint reslutat på två mattor av måtten 160×260 som ligger berdvid varanadra och här har vi valt att lägga dom med ett litet mellanrum! Detta kan man naturligtvis göra som man vill! Visst blev det fint!

dubbla mattor

Denna mattan heter Aronson Ecru och finns också i två storlekar!

En kudde och som skulle var jättefin till denna mattan att lägga i soffan är denna siden kudden som är ny för höstkollektionen!

vit och svart kudde

Fler exempel på när man anvädner två mattor har vi här nedan. Här har man lagt en matta vid soffan och där man sitter och lagt ytterligare en matta ”på vägen infrån vardagsrumssoffan” på andra hållet, vilket skapar en väldigt ombonad och mysig karaktär på rummet! Mattan nedan heter Phipps och finna i flera färgställningar.

lila matta

En underbar kudde från höstkollektionen som hade varit helt perfekt till denna matta! Den heter Zanuchi och är i leopardmönster, det som gör att det blir en spännande inredning är att blanda enfärgat i mattan och mönstrat i kuddar och sedan lägga till en randig kudde! Då blir mixen spännande!

lila zannachi

Pläden till denna kombination är given! Dom flesta plädar i höstkollektionen är väldigt bra pris på de ligger på 1300 kr.

untitled

Vi fortsätter med lite andra färger och mattan nedan är helt fantastisk, det är den första mattan med vintage-look som Designers Guild har gjort och jag tycker de har lyckats fantastiskt bra! Dessutom är det fantastikt bra pris på den och den finns i två storlekar som de flesta mattorna från Designers Guild. I måtten 160x260cm är priset på mattan  med 20% 5328 kr och i måtten 200x300cm så kostar mattan 7104 kr. Ni hittar denna matta HÄR

matta kashgarjade

Som ni ser på bilden nedan så har den en liten sliten look!

bild 2 matta kashgar jade

Fina kuddar som passar till har vi här!

Fergana jade kudde kashgar

En randig kudde till det mönstrade är alltid fint och det hade även varit fint att bryta av med svart-vit-gråa toner!

kudde kashgar randig

Pläd som är som kliippt och skuren till detta är denna pläd! Även denna för 1300 kr.

pläd kashgar

Här nedan har ni även tyget i samma kollektion som är helt underbart och framför ligger en ateljé-sydd kudde men en vacker pärlfrans. Om ni vill ha just den kudden så kan ni maila på [email protected] den kostar 2500 kr

DSC05344

Sedan hade det blivit jättefint att bryta av med en rosa kudde till detta!

kashgar orchid

Vill även ge er ett svart/vitt alternativ, det finns väldigt många fina mattor i svart/vitt hos Designers Guild och även i beige toner! Denna matta är en rikgit utstickare och riktigt fräck

franchini matta

Men även Christian Lacroix har en riktigt fin matta i svart/vitt som är superfin! Ni hittar alla mattor från Christian Lacroix HÄR. Även dessa mattor har vi 20% på.

Riviera

Till svart och vitt kan man kombinera med i princip vad man vill! Om man vill stanna vid det svart/vita teamat så finns det naturligtvis kuddar för det också!

vit varese

En kudde som är fantastiskt fin är den nya runda kudden i vitt och svart! Det blir spännande i en inredning när man väljer att bryta av även former och denna är 45 cm i diamter och är också väldigt prisvärd, den ligger på 720 kr

varese chalk button

Ränder och blandining av material är också det som skapar lite spänning i inredningen, här en fin sidenkudde som passat bra till! Denna är 30x40cm och kostar 498 kr

svfram

svart grå pläd

Detta var några fina alternativ men det finns massor av mattor i vår webshop och passa på nu när vi har 20% på dom! Ni hittar allting i vår webshop HÄR !

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.