Alla stygn är tagna 2 kommentarer


Denna bilden tog jag innan jag åkte till doktorn för att ta bort mina stygn. Helt omålad så klart, har inte kunnat ha smink på mig av förståliga skäl!

Nu har jag kommit hem från doktorn och alla stygn är tagna. Känns skönt och nu kan jag dessutom redan få lov att sminka mig igen! Härligt! Doktorn tyckte att det läkt väldigt fint på bara 8 dagar och att det nu bara återstår en del svullnad. Svullanden kommer ta ytterligare 2-3 veckor innan den lägger sig och jag fick även salva att ta på såren med för att de skall bli mjuka fina och läka väl! Är fortfarande väldigt gul i ansiktet just nu av de blåtiror som håller på att lägga sig men det gör mig ingenting!

Återbesök är nu planerat i maj för att se det slutgiltiga resultatet men jag kan säga att jag är så tacksam för detta. Detta tar inte bar bort massor av probelm jag haft, utan även utseende mässigt så blev mitt öga väldigt fint. Känner mig verkligen tacksam och glad för att jag kunde göra detta! 🙂

En glad Berith skall nu fika en semla med kaffe  i dag! Sedan skall jag vattna alla mina plantor som nu är några till antalet. Fler frön är på väg…

Nu är jag snart tillbaka i vanlig styrka igen, men mer blogginlägg och allt vad det innebär! Tjolahopp!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Alla stygn är tagna

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Justina,
   Tyvärr minns jag inte alls annars skulle jag gärna dela med mig.För mig gick läkningen toppen. Hoppas du blir nöjd med din operation!

   Önskar dig en härlig lördag!
   //Berith