Äntligen fredag! 6 kommentarer


Jag hopps verkligen det fina vädret håller i sig. Min vrickade fot ser tyvärr inte ut som om den är möjlig att springa med på söndag! 🙁 Jag kanske får ägna mig åt att plantera blommor istället nere i sommarstugan. Först är det ju två arbetsdagara som skall avverkas!

Jag skall nog städa gäststugan i stället och göra i ordning där! Då kan jag gå där och ”pilla” lite och det kräver inte så mycket ansträngning för foten!! När jag har städat där så skall jag ta bilder och lägga ut så ni får se hur det ser ut i min gäststuga. Just nu är det lite stökigt för jag använde den som förvarig av all lök som jag odlade förra säsongen!! Den fick först ligga där och torka och sedan förvarade jag den där…så det är lite skräpigt!!

Sen skall jag även plantera de stora fina grå krukorna som jag köpte på Gekås i Ullared, och i dom krukorna blir det även rosa tror jag bestämt!!

Imorgon skall jag sy mer kuddar igen för vi har en massa beställningar! Nä nu måste jag göra mig snygg…..d v s så snygg jag nu kan bli….och det tar en stund hihihihi, min storebror brukade säga till mig när jag var liten ”att jag har ett utseende bara en mor kan älska” hehehehe, ja det kanske ligger något i det där ! 🙂 Syskonkärlek!  

Här får ni en bild när mina hundar är ganska trötta på mig för jag håller på att göra mig i ordnign…..! Åhhhh…….är du inte färdig snart….ser ni att de säger de allihopa!!DSC00748


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “Äntligen fredag!

 • MH

  Fina kompisar du har, de är de bästa vännerna, älskar också mina hundar. En hund ger så mycket positiv energi, att mötas av en glad viftade hundsvans på morgonen är en lisa för själen!
  Från Österlen/MH

  • pretty Inläggsförfattare

   Det är det verkligen, man blir glad redan när man vaknar av deras förväntansfulla ögon! 🙂 🙂 Vad har du för hundar?
   Ha en skön kväll!!
   Berith

   • MH

    God förmiddag från Österlen!
    Jag äger fina, söta vackra blandraser! Genom mina år har jag haft en del olika raser. Från den ursöta västgötaspetsen till de ståtliga vita schäfrar.Har själv fött upp både västgöta, och schäfrar. Det var en fantastisk upplevelse, men så svårt att skiljas från de när det var dags att säljas. Så svårt så att den senaste kullen på blandras ja de flesta behöll jag.
    Det är väldigt intressant, i en kull på några stycken, hur lika de är men ändå så olika, både utseendemässigt och i det mentala. Jag älskar mina hundar det är livets guldkant.
    Skön lördag från ett soligt Österlen/MH

    • pretty Inläggsförfattare

     Åhh låter underbart. Har själv ibland tänkt att jag skulle vilja föda upp, men precis som du hade jag nog inte kunnat skiljas från dem när det var dags! Det hade blivit många med tiden. 😉 Ja jag har haft som mest 4 Cavalierer samtidigt, och de har alla olika personligheter, vilket är roligt. Jag har en bästa vän som var hundrädd förut, men när hon insåg att de är varelser med känslor och olika personligheter så gick hennes rädsla så småningom bort! Lufesn är en ”fröken”, Bambam är även kallad både ”Bambam bus” och Bambam bäbis” för han är antingen eller, så har vi Popcorn som än så länge är det busigaste jag haft med gud så söt och kommer mellan varven upp och vill bara kramas!! Ja vad gjorde man utan dessa sötnosar!!
     Ha det bar, nu står jag klädd och klar att åka och jobba!
     MVH
     Berith

  • pretty Inläggsförfattare

   Det var väldigt fint sagt! Hoppas att jag inte gör dig besviken nu då ! 🙂
   Hoppas du får en fin kväll!
   MVH
   Berith