Äntligen Fredag och tips på middagsmat!


Denna veckan har verkligen varit helt tokig! Jag har knappt hunnit med något annat än jobb. Dock har jag sett till att jag har gått en del så jag ändå fått i hop det mesta av min träning. Sedan har jag tänkt mig för vad jag har ätit eftersom jag visste att träningen skulle få stryka lite på foten.

I dag är det fredag och då kan jag äntligen pusta ut lite i alla fall!

I dag har jag bestämt att det blir laxpaket till middag i kväll. Något jag älskar och det är så lätt att göra. Dessutom är det lätt och det lagar liksom sig själv i ugnen! Pefekt fredagsmat

Man köper färsk lax i bitar. Penslar med olivolja och kryddar med citronpepper. Lägger fisken mitt på ett foliebit tillräckligt stor för att sedan göra ett paket av.

Förkokar potatis och t e x Haricot Verts eller sparris. Lägger potatis på ena sidan och grönsaker på den andra och lägger även dit lite coctailtomater. Sedan tar man flytande hummerfond och häller över potatisen, häller grädde ovanpå så hummerfonden flyter ut. Stänger paketet och sätter dom på en plåt i ugnen på 225 grader i exakt 30 minuter. Voila!!! Mumsfillibabba!

Så här ser det ut när det är klar!

Både nyttigt och otroligt gott! Ni vet väl att det är kanelbullensdag i dag också!

Hoppas ni får en superfredag!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.