Armhävningar Del 2


Nu kanske ni är arga på mig! Glömde alldeles av att jag skulle publicera Del 2 av armhävningar mitt i allt julstök och förkylningar!

Här kommer nu andra veckans utmaning med armhävningar. Känner ni att ni redan att ni blivit lite starkare? Om ni inte var med på första inlägget förra söndagen så hittar ni det det HÄR. Det är viktigt att börja från början.

De grupper som ni kan se här nedan är alltså olika nivåer beroende på hur många armhävningar man kunde göra inför start. Det är för att alla skall kunna hänga med oavsett hur bra eller dålig man är och all information om detta hittar ni alltså i inlägg nummer 1 här ovan som jag har länkat till. Ni skall inte heller byta grupp när ni känner att ni blir lite bättre, utan hålla er till den gruppen ni startade i så att eskaleringen är anpassad till er styrka! 🙂

Vecka 2Grupp 1Grupp 2Grupp 3Grupp 4 Grupp 5 Grupp 6
151015202530
261117222834
34811162225
44811162225
5Max du orkarMax du orkarMax du orkarMax du orkarMax du orkarMax du orkar

Tanken är alltså att du skall göra de fyra set plus ett max-set och vila 1 minut mellan varje set! Visst känner ni redan att det är förvånande hur mycket man utvecklas bara mellan några dagar! En härlig känsla!

🙂

Det vore roligt att höra någon kommentar om ni har lust! 🙂

Veckan som kommer så skall jag promenera en timma om dagen. Jag behöver verkligen träna ordentligt för att komma i fas igen, men viljan är det absolut inget fel på.

Hoppas ni får en fortsatt skön juldag. Själv skall jag fixa lite mat nu! Skall berätta lite mer senare. Det blir min favorit idag! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.