Boende


I bland längtar jag efter den där känslan av att flytta hemifrån. Förstår ni vad jag menar då? Lite som man hade när man var i tonåren och ännu inte hade flyttat. Flytta och börja om på nytt och planera för ett nytt hem. Eller är det bara inredaren i mig som behöver ett nytt spännande projekt att sätta tänderna i, ja troligen är det det för det finns två projekt som jag gärna skulle vilja göra och som alltid ligger i mina tankar. Ibland blir jag trött på mig själv! Vad är det som gör att man hela tiden söker efter något nytt?

Det hade varit fantastisk roligt att inreda ”ett tredje hem” för jag har redan hus och sommarhus….ja jag vet inte men jag drömmer om att bygga en lägenhet från början. Så bor ni i ett hus i centrala Göteborg och har ett utrymme för att bygga en lägenhet. Snälla kontakta mig! 🙂 🙂 Kan var en vind eller ett utrymme i bottenplan, vad som helst och låt mig gärna titta på det även om du tror att utrymmet är fel för jag har mycket idéer!

En annan idé jag har är att göra om en Hobby Premium Husvagn. Inreda den på insidan. För en sak kan vi vara överens om att alla som inreder husvagnar och båtar måste vara män utan någon som helst smak, dom ägnar tiden att inreda med tekniska detaljer och så när det kommer till den textila inredningen så blir det som man ”alltid har gjort”. Så alla ni som har en Husvagnsfirma och vill göra ett kul projekt ihop med mig kontakta mig gärna!! på [email protected]

2014_ww_premium_650uff_aussen_abendstimmungen_FINAL

Alltså en sak har Hobby i alla fall lyckats med fullt ut och det är att göra en ny husvagn som  ser grymt tilltalande ut exteriört!

En sak är säker en Hobby Premium skulle passa perfekt till min ny bil en vit XC60 D4 AWD  R-Design. 🙂 Jag får väl drömma vidare, tänk var roligt att koppla på husvagnen ta med hundarna och åka till Böda Camping! Det vore roligt i sommar! Hundar vill också åka på semester! 🙂 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.