Butiken


Idag blir en rolig dag i butiken, skall fortsätta sy till kunder och skall även skylta om i ett av mina 8 stora skyltfönster. Jag känner att det är vår i luften då jag själv har startat påsk-pyntningen här hemma med påskris och tulpaner.

Ni är hjärltigt välkomna in i butiken som är fylld med kuddar från vårkollektionen, och bor ni inte i Göteborg så kan ni alltid gå in i vår webshop www.prettyhome.sedetaljbild fönster

barnmatthörn

IMG_2588_1

Amrapali

bild

 

Vi har en tradition att tillbringa påsk i sommarstugan, det brukar bli den första helgen man är i sommarstugan då vi sätter på vårt sommarvatten den 1 april, men förutsättningen för att kunna sätta på vattnet är att det skall ha varit åtminstone en plus grad under en hel vecka, och just nu ser det lite mörkt ut. Påsken ligger dessutom väldigt tidigt i år. Vi håller på att gräva för VA i vårt område där jag är ansvarig för VA-projektet från vårt område och det kommer åtminstone innebära att vi kan ha på vattnet vid varje påsk i fortsättningen, även om vi inte kommer ha det på året om. Jag ägnar en hel del tid åt detta projekt med genomgång av de grävningar som skall göras och dessutom dräneringar på ett antal ställen och tillser så att husägarna är medvetna om hur det kommer påverka dom. Området är 325.000 kvm och det består till stor del av berg så det är inget enkelt område och de ställen där vi inte kommer ner i marken använder vi isoler-lådor. Det är inget som är gjort på en kafferast precis. Arbetet går enligt plan och förhoppningen är att vi har ett färdigt system till hösten. Jag lägger ner många timmar varje vecka, för möten med medlemmar för dragningar och genomgångar med enterprenören, och inte minst för att prata med medlemmar som är oroliga, eller som vill diskutera lösningar. 

Nu sitter jag här och inser att det blir nog ingen påsk i sommarstugan i år av två skäl, dels är risken stor att vi inte kan sätta på vårt sommarvatten och har vi möjlighet att göra det, så är hela området uppgrävt och lerigt inte minst min egen trädgård 🙂 🙂 men nu leder detta tack och lov till något positivt i slutändan, det är så man får se det.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.