Circle of Trust – kampanj 20%!


Vi kör en kampanj på de sista Circle of Trust jeans, jacka och tröjor så här innan jul! Ni har tre dagar på er att shoppa, och ni kan naturligtvis byta om det inte passar! Ni får 20% på ordinarie priser och så långt lagren räcker. Kampanjen håller på t o m tisdag den 10/12!

Circle of trust har riktigt coola kläder ! Här kommer de jag har i butiken just nu!

jacka webshop

Tröjorna är oversize men det är inte mycket skillnad på dem i small-large, så där har det egentligen ingen betydelse vilken storlek man tar, jag kan nämligen inte ens se att det skiljer 1 cm mellan dom men dom kommer definitivt att passa oavsett om du är small eller large, och det är en oversized tröja!

jessy-studs-dark-antraciet webshop

Här nedan ser ni mig i detta kit, och det sitter verkligen perfekt, jeansen har massor av strech i sig men sitter superskönt på. Faktiskt dom skönste jeansen jag någonsin haft, mycket skönare än pleasejeans p g a strechen för er som prövat dem!

DSC06731

Här nedan med svarta LdiR boots!

DSC06730

Denna bilden med långa höga grova boots med dragkedja i bak!

DSC07164

Jackan är sydd med jeanssömmar i riktigt tjockt och skönt collegetyg i 100% bomull! Superskön nu på den kalla delena av året att ha som ett set, och till sommaren kan man använda den som ytterjacka!

DSC08405

Jeansen har många fina detaljer som gör dom till mer än ett par vanliga jeans! Passa på nu att köpa julklapp till någon du tycker om eller varför inte ett mjukt paket till dig själv!

Här är lite mer bilder på kläderna!DSC06753 DSC06757 DSC06755 DSC06756

4156392-02-697x1024

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.