Crystal SPA 2 kommentarer


Älskar mitt SPA, det är nog en av de investeringar som jag känner mig riktigt nöjd med. Erkänner att jag kanske inte använder det så ofta som jag borde, men att ha möjligheten att hoppa i ett SPA som håller 38 grader året om är helt underbart! På somrarna så brukar jag skruva ner temperaturen något, när det är så varmt i luften så vill man gärna att det skall vara lite svalt när man hoppar i, men på vintern finns inget bättre än att hoppa i detta underbara bad med 38 grader värme!

lite höstbilder….

bild tvätta3 bild terrass3

Har ni SPA hemma? Jag köpte mitt SPA 2007 när vi köpte huset, det var det första vi gjorde, att fixa en grund för vårt SPA och lyfta det på plats, och Stefan byggde sedan en 125 kvm stor terrass runt om detta! Om ni själva funderar på att skaffa ett SPA så är min absoluta rekommendation att skaffa ett hos en leverantör som bara säljer SPA. Att köpa ett SPA på Bauhouse vill jag inte rekommendera. Ett SPA måste vara anpassat för våra breddgrader och temeraturskiftningar och kunna hantera minusgrader hur kallt det än blir. Jag har vänner och bekanta som köpt SPA på lite olika sätt, några har importerat själva och andra har köpt på Bauhouse och de har inga SPA idag tyvärr.

Lite sommarbilder…

DSC02853 DSC02850

Ett SPA är till exempel tillverkat i plast och det finns så många olika kvalitéer på plast och självklart är det så att en mer hållabart material är dyrare att tillverka. Så mitt tips till er som funderar är att gå till en erkänd leverantör och spendera pengar på ett SPA. Annars kommer ni bara bli besvikna!

DSC04103

Dessutom om ni köper hos en leverantör som bara säljer SPA så finns det dessutom tillång till alla reservdelar när något går sönder. För självklart är det så att det inte går i en evighet. Härom dagen hade vi en cirkulationspump som gett med sig efter nästan 8 år. Det är den pumpen som tillser att vattnet cirkulerar när man inte använder det. Den gick sönder efter nästan 8 år och de bara kom hit och bytte den! Dessutom finns det en mängd med garantier på vissa delar av ett SPA, t e x kom de och bytte kretskort helt gratis förra året för det ingick i vår garanti. Vi har köpt vårt på www.crystalbad.se

DSC02916 DSC02913 DSC02864 DSC02860 DSC02859

Så med detta vill jag bara säga att Crystal SPA är den absolut bästa leverantören jag någonsin varit i kontakt med så funderar ni på ett SPA-bad eller någon form av Badtunna, ta kontakt med dessa fantastiska yrkesmänniskor! Då vet ni att ni får ett SPA bad med en kvalitet som håller för våra breddgrader och ni har tillgång till alla reservdelar. Bara en sådan sak som själva isolerlocket, måste bytas efter kanske 7-10 år….och alla SPA har olika mått, men i vårt fall kan vi bara åka till Crystal SPA och beställa ett nytt. Tänk på det innan ni spenderar era pengar. Man får helt enkelt den kvalitet man köper och till utseendet kan de se väldigt lika ut, men kvalitet kostar pengar så är det bara!

DSC02797 DSC02809

 

Om ni vill veta vad det kostar att ha ett SPA på 39 grader året runt i elkostnad så ligger den ungefär på 300 kr/ månad. 🙂 Då har jag tagit i lite extra och även där handlar det om att man har rätt utrustning d v s ett kar som är tillräckligt isolerat och har ett bra isoler-lock. Hoppas nu att jag kom med lite tänkvärda tips om ni går i tankarna att köpa ett SPA

Hoppas ni får en fin tisdag…jag ser att Pernilla Wahlgren Collection går åt som smör i solsken i vår webshop. Vi har nämligen 30% på hela kollektionen och det är inte mycket kvar nu, så vill ni ha något av höstkollektionen får ni passa på nu!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Crystal SPA

 • Eva Wallerstedt

  Hej! Hamnade av en slump på din blogg. Vilken fantastisk altan ni byggt och härligt med spabad. Jag undrar över den grejen som det brinner i, vart har du hittat den?

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Eva,
   Roligt att du hittat hit och tack för dina fina ord. Det är så att vi jobbar med inredning och Stefan min sabmo jobbar med öppna spisar både vedeldat, gaseldat och biobränsle och vi säljer alltså sådana spisar. Om du vill kan du maila Stefan på [email protected] eller ringa honom på 031-188300. Annars kan jag förmedla kontakten om det är ok att jag ger honom din mailadress.
   MVH
   Berith