Dags för besök hos min bästa frisör Anna på So Classy!


I dag är det dags igen att gå till frisören, skall bli skönt så klart. Bara för jag varit så stressad den senaste tiden så glömde jag mitt senaste besök så jag fick en ny tid av min supersnälla frisör Anna som äger och driver Salongen och jag sa till henne att hon får debetera mig dubbelt för så kan man faktiskt inte göra det är hennes arbetstid jag sabbat och det är inte ok!

I vilket fall är det alltid lika trevligt att åka dit och för dig som ännu inte varit där och kanske bor i Kungälv till och med, se till att gå dit, om inte annat för att titta på den fina inredningen och för att köpa lite roligt produkter som dom tagit in till salongen! Dom har bland annat smink från Youngblood och hårvårdsprodukter från Davines som jag använder och gillar väldigt mycket. Men det finns mycket mer som platt-tänger, saltspray…ja allt möjligt roligt! Helt klart värt ett besök! Dessutom är tjejerna där supersöta på alla sätt så ni kommer gilla dom direkt det lovar jag!!

DSC08962   DSC08957

 

Life bilder från förra gången jag var där och på den vackra inredningen! Den här receptions-disken är ”to die for” så fin!!

DSC08881

DSC09930  DSC09922 DSC09924 DSC09936 DSC09933

Ja det skall som vanligt bli roligt att besöka So Classy, och Anna om du läser detta idag så kan du vara säker på att jag inte glömt tiden…. 🙂

I övrigt blir det en vanlig fredag fast utan träning då förstås! Hoppas ni får en fin fredag!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.