Devil in the details!


Det är alltid detaljerna som gör det. Redan när vi byggde vårt orangeri sa jag till Stefan ”att när vi är klara vill jag ha två höga svarta urnor på var sida om ingången! Så blev det och i går hittade jag mina fina urnor i svart. Så vackra, och det blev precis så som jag tänkt mig. Jag har detaljer i svart och mässing och lyktorna hittade jag för en tid sedan!

Jag gillar att plantera saker som om man sköter om det, även håller till ytterligare en säsong, och jag hoppas kunna spara mina fantastiska hortensior på stam, precis på samma sätt som jag lyckats hålla mina hortensior i fyra andra krukor jag har nu i flera år.

Det tar lite längre tid innan det blir fint på våren så klart för bladen skall slå ut men det blir så fantastiskt vackert så jag kan mäkta med den väntan! Samma sak med min uppstammade ros. Jag tittar på den varje dag för att se hur långt den kommit men det är just detta som är en del av det mysiga. Att ta sin kopp kaffe och gå en sväng i trädgården och titta hur allting utvecklar sig.

Att hundarna älskar orangeriet lika mycket som jag är fantastiskt roligt och så fort jag gör mig en kopp kaffe och stegar mot dörren blir dom överlyckliga för det betyder att vi skall sitta där ute! Som ni ser här nedan har det redan gjort en ”take over…hahahha!

Dom älskar att sitta där i varsin stol och när jag och Stefan sitter det så är det allt som oftast med var sin hund vid sidan om eller  i knät! Den lille får också plats så klart!

Mitt nya porslin som är köpt endast för orangeriet! Vackert eller hur?!

Såg även väldens finaste bänk i går som jag har tänkt till min lilla köksträdgård, men en sak i taget!

Här en bild från andra hållet!

Jag är så himla glad att vi tog beslutet att bygga detta underbara orangeriet. Jag kan inte tänka mig en mer underbar plats att tillbringa min tid på!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.