Doktorbesök och mer träning!


Ja i dag var det då dags för mitt besök hos läkaren för att titta på mitt knä. Det roliga i denna historien är att alla jag pratat med sagt till mig att jag skall strunta i träningen och att det inte kan vara bra! Eftersom jag tränat i större delan av mitt liv så anser jag att jag har omdöme att själv bedöma det! Självklart så har jag minskat lite på vikterna för att inte riskera att knät hoppar ur led mitt under mitt pass och provat mig lite fram. När jag ställt mig på löpbandet har jag bara sprungit max 8 km med en kilometer tid på mellan 6-6,5 minut, alltså tagit det riktigt lungt! Det har gått superbra och jag tyckte att så länge det inte händer något så kan det inte vara fel. Sen när jag vänder från löpbandet och går för att strecha så hoppar knät ur och tillbaka igen! Själv tolkar jag det som att när jag inte tänker mig för och slappnar av, det är då det händer !

På kortet nedan ser jag lite ut som Tjuren Ferdinands mamma när dom säger något om att hon är en helt vanlig ko! hihihihiih då ser hon ut ungefär så här när hon tittar upp …….hihihihi, men det bjuder jag på! 🙂 🙂

DSC05421 

Läkaren sa precis samma sak, Berith träna ”järnet”, eftersom du har för långa/ överledade ledband så har du tidigare, när du tränade hårt, lyckats med att få muslker som håller dom tillräckligt stabila och inte går åt sidan för du har tränat och byggt upp muskler på sidorna, nu när du inte tränat regelbundet på ett antal år har dina knän inte samma support av omkringliggande muskler! Åhhhh vad jag blev glad, precis vad jag ville höra!!!!!!!!!! KÖR jÄRNET BERITH!!! 🙂 🙂 🙂 Det var vad läkaren sa!!! TACK TACK TACK!!! Kunde inte vara gladare!

Fick även ta bort flertalet leverfläckar som satt på strategiskt olämpliga ställen som där BH-band sitter etc. Perfekt kände mig riktigt nöjd med mitt besök! En jättegullig sjuksköterska som skötte den saken galant!

Så dagen avslutades med ett hårt pass på gymmet där jag naturligtvis körde ben! 🙂 🙂 Där jag sprang på löpbandet och kände mig totalt utmattad när jag gick därifrån! En perfekt start på ”fredagsmys” hihihi. Väl hemma har jag gjort tacos, perfekt avslutning på kvällen.

DSC05419

Vill gärna tipsa er om ett perfekt mellanmål som jag tipsat om innan men det tål att upprepas, om man vill göra det enkelt för sig. Lindahls har en ganska ny produkt som heter Cottage (keso) som finna i två olika smaker en med annanas och en med jordgubb, som dessutom är billig och innehåller bra med proteiner, ett bra alternativ till vanlig keso när man vill ha med någon smak och dessutom mycket billigare, den kostar runt 11 kr för en liten paket med 200 gram. Innehåller 124 kcal/ 100 gram, 10,1 g protein 12,0 gram kolhydrater  3,5 g fett. Min favorit är annanas!

DSC05445 DSC05446

Vanlig keso är också bra, men i bland vill man har något annat !

DSC05447

Ha en skön kväll !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.