En härlig fredag blev ännu härligare!!!


I eftermiddags firade vi av en kille som slutat hos oss! Vi hade köpt tårta och skulle även fira av två kollegor varav en som nyligen fyllt år och en som fyller år på måndag.

Plötsligt försvann vår VD tillsammans med chefen för Inköpsgänget! Vår VD började hålla tal om någon som gjort ett alldeles utomordentligt jobb och dessutom på rekordtid! Jag var säker på att dom pratade om någon från Teknikgägnet, men tyckte att det var konstigt att inte jag kände till detta! Det fick sin förklaring när vår VD sa mitt namn!

Som vanligt blir jag helt överrumplad när jag får beröm. Så himla glad. Fick en fin flaska champange och som om inte det vore nog så fick jag även ett present kort på Stefan Karlssons restaurang (kändiskock för er som inte vet) och som har ett antal fina restauragner här i Göteborg!

Dessutom en kul skylt, och ni kan läsa själva! Jag pratar nämligen konstant med mig själv, så jag får ständigt frågor ”om jag pratar i telefonen”…och oftast så pratar jag helt enkelt med mig själv! 🙂 Något mina kollegor tydligen lägt märke till!

Dessutom fick jag ett nytt skal till min telefon. Min VD hade nämligen ett allvarligt samtal med mig när jag hade valt inredning och presenterade den för honom. Han utbrast då ”Berith hur kan vi vara trovärdiga med färgen rosa”. Det är garanterat en av de roligaste frågorna jag någonsin fått. Han fick svar och nöjde sig med det! 🙂 🙂

I dag, dagen till ära hade han själv köpt ett rosa skal för sin telefon och ett rosa skärp som han hade i sina byxor och med motiveringen ” Berith du har fått mig att förändras och nu är det din tur att förändras för min skulle” hahahahah! Så nu har jag ett blått skal till min Iphone XS Max!

Vilken härlig avslutning på en i övrigt väldigt rolig dag! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.