En ledig dag med förberedelser!


I dag tog jag en ledig dag från jobbet! Har inte haft en enda sådan sedan start! Det var meningen att jag skulle haft det för ett par veckor sedan, men insåg att det inte fungerade. I dag kände jag dock att jag kunde ta mig en dag. Har redan färdigställt allt material till kommande Board Meeting och ligger lite före i min planering. Planering för mig är A och O, men i bland så händer det mycket saker som gör att man inte riktigt hänger med. Själv älskar jag sådana jobb där jag inte alltid kan förutse allting. Många bollar i luften och lite galet då trivs jag som bäst!

Men i dag gick jag ändå upp 05:45 för att göra lite jobb och för att utnyttja dagen till fullo. Så just nu sitter vi i bilen ner till Gekås i Ullared och skall handla lite vovv-saker och lite annat inför jul! Perfekt avkoppling för mig och så blir det fika och en räksmörgås i fiket! 🙂

Det blev lite fina leksaker till mina två troll. Boss han blev så himla glad när han fick sin lilla vovve när vi kom hem att han gjorde glädjehopp hela vägen till soffan! Självklart blev det mycket hundgodis och allt annat som schampo och balsam till min små troll.

Jag åker till Kina strax innan jul på en tjänsteresa så det gäller att planera allting i detalj så det fungerar på bästa sätt. Jag vill inte känna mig stressad när jag kommer hem. Stefan är så klart hemma och tar hand om vovvarna!

Hittade massor av fina saker men främst på min lista stod praktiska saker, rengöringsmedel, och hundgodis! 🙂 🙂 Jag älskar att åka till Gekås och handla. De har massor med fina saker, det är bara viktigt att kunna sortera ut skräp.

Sedan har vi dekorerat med belysning även på framsidan! Det blev jättefint!

Så nu känner jag mig färdigt med pynt inför advent i alla fall! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.