Ett showroom som vi byggt själva!


Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg och visa lite vad som hänt under resans gång med vårt showroom. Hur vi började med att gjuta plattan och hur vi tagit det ena steget efter det andra! Fast här i en snabbspolad variant! Jag vet att jag har många nya läsare som är intresserade av vad vi sysslar med!

Här nedan ser ni hur det såg ut när vi rest stommen till huset. Bara ett skal!

Här hade vi kommit så långt att fönsterna monterats. Ett stort fast parti på ena långsidan och framsidan med en parti med öppningsbar dörr!Fönster och öppningsbara partiets monteras!

Här jobbar vi sent! Hur glada vi var när fönsterna monterats! En milstolpe! Montering av fönster och gjutning av platta är det enda vi inte gjort själva, men vi var självklart med och hjälpte till lite grand. Man lär sig hela tiden någonting.

Hur fantastiskt det blev när vi fått cederträ på plats samt allt plåtarbete runt fönster och tak! Glömde en sak som vi faktiskt inte gjorde själva. Plattläggning! Där anlitade vi hjälp för att jobba med det andra! Vi gjorde nämligen stensättningen större till ytan än innan.

Att sedan få fortsätta med insidan och göra det till ett perfekt showroom!

Alla steg med isolering, gips, takgips, målning, spackling!

Golvplattorna som vi lade själva. Stora plattor och ofantligt tunga att jobba med, men som vanligt så hittar Stefan de perfekta verktygen för att underlätta!

Färdiglagt men inte fogat!

Hur härligt det var när golvet var klart, och man längtar hela tiden efter nästa moment. Tapetseringen var ett sådant! Att se det växa fram. Här har Stefan även hängt den frihängande spisen på plats! Superfin eller hur!?

Underbara tapeter från Designers Guild!

Det finns en tanke med allting vi gjort och ni har fått följa med i alla steg och snart skall vi påbörja nästa projekt!

På bilden nedan ligger glashyllor på bänken som sedan monterats under borden och glasskivor i exakt mått har beställts till borden!

Så fantastiskt att se allting på plats! Allt har vi gjort själva. Varenda litet steg. I nästa projekt skall vi ännu mer i detalj beskriva varje moment så att ni kan hänga med på vad vi gör! Så kul skall det bli!

Det bakre rummet med hyllsystem på plats!

Jag hoppas ni vill följa med på vårt nästa projekt! Skall snart tala om vad vi tänker göra härnäst! 🙂 Det här vara bara en liten presentation om vad vi sysslat med senast!

God morgon förresten! 🙂 🙂

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.