Fortsättning på min renovering av Lundby Dockhus – Del 14


Nu skall jag visa er hur huset ser ut på insidan i sin helhet. Kommer ni ihåg hur min mood board såg ut. Det är väldigt bra att ha ett sådan både när man inreder sitt hus men även när man gör ett litet projekt. Jag gjorde det för att visa er hur man tänker och gör. Så här såg min ut innan jag startade.

Moodboard Lundby Dockhus1

Så här ser huset ut innan jag ställt in några möbler rakt framifrån!

hela huset Lundby dockhus

I själva verket är det många väggar som har tapeter som man inte kan se just på denna bilden. Så här kommer lite extra bilder!

Allrummet in mot sovrummet har en lila tapet! Allrumet har en vit och svart geometriskt mönstrad tapet som kommer att hjälpa en i övrigt färgglada inredningen när vi kommer ytterligare ett steg på vägen!

Allrum

Trapphuset på nedervåningen fick en blå tapet i samma mönster!

matrum

Här ser ni hur det ser ut på motsatta väggen in mot badrum och även trappen upp mot övervåningen.

trapp

Badrummet blev helt i marmor, med vita väggar och svart marmor golv.

badrum

Sovrummet blev blommigt med en underbar tapet i massor av färger och nyanser!

sovrum

Men även utsidan skall göras fin och om ni minns så såg mitt hus lite ut som ett Pippi Långstrumphus. Gult med med rött och jag gillade inte det. Jag har istället satt sten på mitt hus. Gillar kontrasten med den grå stenen mot de vita spröjsade fönstren.

fasad sten

På baksidan på huset tapetserade jag så jag lämnade den yta där det står om huset för jag vill att det skall vara proffsigt.

stenfasad baksida

Ni kan hitta stenbeläggningen HÄR under just rubriken Dockhus. Om ni vill köpa fasaden så får ni 6 stycken A3 med sten som ni sedan kan limma på både sidorna och på baksida. Där hittar ni även det spraylim som jag använder. Ett väldigt bra spraylim som funkar perfekt att limma alla tapeter med och det blöder inte igenom, och det räcker gott och väl med en flaska för att tapetsera hela insidan i huset och även sätta hela fasaden på båda sidor och baksida.

Jag kommer även erbjuda tapeter som ni kan köpa till era dockhus. Ni kan maila mig på info@prettyhome.se om ni har några särskilda önskemål redan nu!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *