Framme i Mariestad!


Nu har jag kommit fram till mamma, och vi har gjort en hel del idag, vi har bland annat varit på Lindex och mamma provade lite fina tröjor som hon köpte. Alltid lite enklare när någon är med som kan byta storlekar! Hon köpte denna fina tröjan!!

DSC02290

Därefter så åkte vi till Mariestads fina växthus och köpte lite fler blommor än dom jag hade med mig. Sedan satte jag igång att hjälpa mamma i trädgården! Jag har grävt om alla land och planterat blommor i alla utekrukor och korgar…här är en av de små korgarna som vi fyllde med blommor!

DSC02289

Mina mamma har också lite Designers Guild och gissa vem som sytt hennes gardiner?

I hallen fick hon välja tapeter och tyg från Designers Guild och det blev två varianter av denna gröna tapet och denna gardin! Här hemma hos mamma är det mer traditionella gardiner…för här är det min mamma som bestämmer. Min mamma fyller som sagt 80 år på måndag och har alltid haft en väldigt klar övertygelse om vad hon vill, och vill bestämma själv hur hon vill ha det. De kan ingen inredare i världen ändra på. 🙂  eller någon annan heller för den delen..hihihihihi …..Hmmmm undra var jag fått min envishet ifrån…hmmmmmm 🙂 En sak är jag säker på i alla fall, min mamma var alltid glad när jag var liten…och det har smittat av sig på mig…så mitt goda humör det kommer från min mamma!! Vilket jag tror min omgivning kan skriva under på!

DSC02277

Så här ser min fina mamma ut, inte kan man tro att hon är 80 år??

Mamma

Mammas fina vovve får också sova på Designers Guild kuddar !! 🙂

DSC02281

Jag har i hemlighet skrivit brev till TV4 till inredningsprogrammet som fixar hemma hos folk. Jag skrev ett brev om min mammas kök, som hon inte tycker att det är någon idé att fixa för hon är för gammal????? (det är här envisheten kommer in) Jag vet att hon skulle gilla ett nytt kök, titta här så förstår ni varför! Det hade varit roligt att överaska henne med ett sådant projekt…om hon nu hade släpp in dem hihihihihihihi 🙂 🙂

DSC02292

Nu ska vi titta på Let´s Dance snart! Hoppas ni får en bra kväll!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.