GERBERA i butik


Tyvärr har det varit mycket strul med bilder men här kommer nu några i alla fall. Så här ser min ny hyllsektion ut för allt porslin. Serveringsskålarna och upp uppläggningsfaten är helt fantastiska. Skålarna kostar 370 kr och serveringsfaten 550 kr.
IMG_2588_1Här kommer lite bilder på enskilda delar, färgen röd är helt fantastisk, har faktiskt inte sett någon som gör porslin som lyckats så bra med den färgen, det sägs ju att just rött är svårast att få till när det gäller porslin, men Gerbera är absolut outstanding.
IMG_2586_4
Färgen betong är ny hos mig men är jättefin, här nedan bild på ett serveringsfat.
IMG_2601_1
Svårt att få uppfattning om storlekarna på bilderna, med serveringsfatet för 550 kr är
40 cm i diameter och serverings-skålen för 370 kr är 33 cm i diameter upptill.
Nedan är också lite gratängformar, denna gång gjorde jag en beställning även på de små gratängformarna som är 22×15 cm och 6cm hög, kostar 290 kr och är superfin och väldigt användbar, för hur ofta är man 4 personer till maten om man inte är en hel familj förstås.
IMG_2604_1
Sedan måste jag visa tyget jag har rullat ut på mitt sybord i ateljén, detta är nytt för vårsäsongen och kommer även finnas i fina kuddar och är 100% linne. Det kommer snart att finnas uppsatt i ett av mina 8 stora skyltfönster. 🙂IMG_2605_1

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.