Hämta nya bilen!


I dag onsdag skall jag hämta min nya bil, en Volvo V90 AWD Cross Country. Det skall bli så roligt men det betyder också att det är en väldigt tidig morgon då jag måste hinna till jobbet i tid.

Just nu har jag lagt fram kläder (som till ett barn..ahahhahaha) så jag inte skall ha några hinder i morgon. Jag är en mästare på förberedelser.

I går var en bra dag. Jag var hos doktorn och de har nu kommit underfund med varför jag har så ont i nacken och på onsdag i nästa vecka så startar jag mitt rehab program. Äntligen! Det hela resulterade i att igår när jag kom hem så somnade jag i soffan och det kan jag säga inte hör till vanligheterna. Det händer aldrig om jag inte är sjuk. Jag hade sjukt ont i axelpartiet efter genomgången i dag men det leder till något bra. Så jag känner mig faktiskt riktigt glad i dag.

Det bästa med detta är att nu kan jag verkligen börja träna ordentligt igen även om vissa delar av programmet handlar om att bygga upp vissa delar av min kropp och jag måste ta det lite lugnt (inte min starka sida)

Så idag känner jag mig hoppfull om att komma igen och bara jag gör det jag ska, så kanske jag kan komma tillbaka till min forna form. Det är mitt mål! Min doktor och han som skall göra programmet tyckte att min ambition att träna styrketräning 3 ggr i veckan till att starta med var en bra och lagom ambition.

Det är jobbigt när man har en historik av träning och kroppen är det som hindrar dig. Jag har verkligen viljan, men i bland sätter smärtan stopp och på senaste tid har det varit flera saker. Man jag skall ur detta precis som allting annat. Har jag kommit ur whip-lash träsket så skall jag klara detta också, för pannben det har jag, det vet jag!

Hoppas ni får en fin dag, jag skall jobba och njuta av min nya fina bil. Så glad över att få hämta den idag! 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.