Har ni någonsin tvekat!


Har ni någonsin tvekat på er egen förmåga? Sluta med det, tro istället på er själva! Nu menar jag inte att ni inte skall vara ödmjuka mot världen i stort eller mot människorna ni möter, jag menar bara kort och gott att ni måste tro på er själva.

På nåogotvis verkar det dock som om många männskor har fått det där om bakfoten, att dom tror att dom måste visa andra att dom tror på sig själva! Det är där det går fel. Det är just dom som uppfattas som kaxiga, osäkra och med dålig attityd. Det värsta är att dom inte förstår det själva, utan tycker istället att omgivningen är helt dumma i huvudet!

När man börjar besvara en fråga med en fråga, då bör man börja fundera på varför man gör det!

Jag har upptäckt att många människor har ett behov av att hävda sig och visa sig på styva linan, och jag önskade att jag på något sätt kunde förmedla till dessa människor att det är när man är ödmjuk och bjuder på sig själv som man får så mycket tillbaka! Det hade skapat ett mycket vänligare klimat både i vardagen och på jobbet!

På jobbet handlar det om att kunna arbeta med alla, oavsett om man är olika. Man måste hitta varandras olikheter och istället utnyttja dom. Det jag inte är så bra på är någon annan superbra på! Det är därför det är en fördel att vara olika personligheter på en arbetsplats!

Vad vill jag säga med detta. Jo tro på dig själv, men kom ihåg att det inte har något att göra med att visa att man är duktig eller visa sig på styva linan. Att tro på sig själv gör man ”för sig själv”! I samma ögonblick som du känner ett behov att visa för andra att du är bra så är du fel ute! 🙂 

Ha en go fredagskväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.