Har tydligen varit väldigt snäll!


Alltså jag vet inte vad jag har gjort detta året, men någonting måste jag har gjort för jag fick så fina julklappar att jag inte riktigt vet vart jag skall vända mig! Så himla fint att jag blir gråtfärdig!!

Av min sötaste i världen-väninna så fick jag en rosa kitchenaid-mixer!! Jag nästan svimmade och som om inte det vore nog så fick jag världens största låda full med frukter, bär, nötter, yoghurt och en slickepott som jag skall kunna använda till min nyfunna vän! Alltså jag dör så fint och så rosa som är min favoritfärg! Det fanns även med en minikanna till om man vill göra mindre portioner! :):) 🙂 Rosa… I am in heaven…

Jag springer och titta på den hela tiden och känner mig verkligen som ett barn!! Kan knappt tro det är sant!

IMG_3320

 

På kvällen var jag tvungen att installera den bredvid min bakmaskin, även den en Kitchenaid i ROSA! Så nu står dom där två fina Kitchen Aid i ljusrosa och glänser!

IMG_3317

 

Sen när jag hade öppnat denna fantastiskt fina present så får jag ytterligare en julklapp av henne, och då är det ett par BALLY boots!!!!!!!…alltså jag har inte ord längre jag fattar inte hur snäll hon är!!! Jag har nämligen alltid haft ett par BALLY boots för det är dom jag använder när jag går ut med hundarna i ur och skur men nu hade jag väntat med att köpa nya lite väl länge så mina är helt trasiga och hon hade uppenbarligen sett detta!

Det roliga var att vi var ute med hundarna efter julbordet och då tog jag på mig mina trasiga BALLY….hahaha, hon måste ha tyckt det var kul när vi gick där eftersom hon köpt ett par nya…I LOVE YOU DARLING!

IMG_3321

Sen bara fortsatte de fina presenterna att komma!

Av Stefan fick jag ett urläckert skinn-set med shorts och skinnjacka i marinblått från ett av mina favoritmärken Ganni. Det är ett Italienskt märke som jag gillar väldigt mycket! Shortsen hade rå-skurna kanter i skinn och ett band i midjan i skinn som man knyter. Så snyggt!!!!! Skinnet var av helt underbar kvalité och jag bara älskar det. Nu när jag tränat hårt och har snygga ben så kan jag faktiskt bära upp något sådant här!!

IMG_3323

IMG_3325

Som om inte det vore nog så fick jag ytterligare en marinblått set med A-skuren kort kjol och topp med silverdetaljer på axeln från Michael Kors…och en väska från Michael Kors i mörkblått skinn med en toft på sidan samt ett BH-set från Heidi Klum, även det i blått!

IMG_3327

IMG_3328

Sedan blev det även en del småsaker som god choklad, parfym, ansiktskräm….ja jag kan inte säga annat än att jag är helt förstummad över mina fina julklappar!

Nu skall jag ge mig av på en joggingtur i sakta mak i blåsten, för här blåser det nästan storm….sedan skall jag göra en god smoothie med hallon i min nya superfina Kitchen Aid mixer!!!

Jag skall bara gå runt och njuta av mina fina presenter och att jag har världens bästa väninna, vet inte vad jag skall göra med henne…..eller hur jag kan förtjäna någon så himla gullig som hon! Jag får fundera ut något kul tror jag bestämt! 🙂 I love her to the moon and back!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.