Hårförlänging, lösögonfransar och lösnagar! 1 kommentar


Ja de flesta har nu förtiden någon relation med någon av dessa tre, hårförlängning, lösögonfransar och lösnaglar! Själv har jag lite delade meningar om ovan. Jag har själv haft löshår konstant i över 6 års tid, tills jag en dag bara fick nog på dessa hårfästen som gör att man inte kan kamma håret, och att man kan inte bada i saltvattan eller man kan inte svetttas för mycket för fästena tål inte salt och då måste man tvätta håret så fort som möjligt efteråt…och träna varje dag och tvätt håret är ingen bra ide, för hårkvaliten håller inte för det om du inte vill byta ännu oftare då förstås!

Varvar med några bilder hur jag såg ut då. Dessa bilder är tagna för 2 somrar sedan när jag var 45 år och låååångt innan jag började blogga.

jeans

osminkad

De första åren med löshår kanonbra. Jag har ett typiskt nordiskt tunnt blont hår och längtade verkligen efter tjockt långt blont hår! Härligt den första gången jag satte i det. Sedan bytte jag i början var 3:e månad och så höll jag på. Under åren som gick blev hårkvaliten allt sämre och det märktes då det blev risigt fortare! Man blir beroende av sitt långa vackra hår…men en dag fick jag bara nog! Tänkte att det spelar ju ingen roll för jag ser ändå inte ut så här på riktigt!! Jag längtade verkligen efter att ta bort dom där fästena så jag kunde dra kammen eller handen genom håret!

rosa klänning

Jag kan lungt säga att det tog mig ett år att få tillbaka någorlunda hårkvalite igen och att vänja mig ”vid mitt eget hår”. I dag skulle jag aldrig göra om det, jo kankse för en fest eller något annnat men jag skulle inte vilja ha tillbaka det igen! Det är nu ca 1,5 år sedan och jag har fortfarande inte fått tillbaka mitt hår då det gått av på flera ställen. Men idag är det mycket bättre och jag gillar det!!!

grön länning

Under samma period började jag sätta dit ögonfransar på salong! Man limmar helt enkelt dit långa vackra svarta fransar en-och-en med ett speciallim. Samma sak där, fantastiskt vackert, men efter ett tag blir man bara trött på att fylla på fransar, för jag ser ju ändå inte ut så där….jag kan också säga att mina egna ögonfransar har aldrig blivit desamma sedan jag tog bort dom och det är flera år sedan. Idag har jag korta fransar och inte lika täta, så ni som funderat på att göra det. Gör det inte är mitt råd! Ni kommer ångra er!

bild (8)

Sist men inte minst, detta med lösnaglar, jag har aldrig gjort det och kommer aldrig göra det, jag har sett på väninnor och arbeteskamrater som fullständigt förstört sina egna naglar som blir alldelse vågiga och sköra, det skall jag aldrig prova. Jag har tack och lov långa fina naglar och låter dem gärna bli långa och målar dem med roliga nagellack!

Ja där fick ni en inblick i hur jag såg ut för två år sedan, så om ni tycker att mitt hår ser tråkigt ut på bild och att jag sätter upp det konstigt eller så, så vet ni nu varför! 🙂 🙂 Jag håller fortfarande på med att få håret att växa till sig!

Kontentan av detta är, att visst är det frestande att ”förbättra” sitt egen utseende men det får inte gå för långt! Vad är det vi försöker förbättra, för jag tror inte andra männikskor ser annorlunda på oss för det! Jag gillar faktiskt mitt eget hår idag hur konsigt det än kan låta för nu har jag fått känna på hur det är att ha långt tjockt hår! 🙂


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Hårförlänging, lösögonfransar och lösnagar!