Härlig söndag


Nu har jag varit ute och på en jogging-runda, sprang 4 km och det blev delvis högintensivt pass. Nu står det vila på schemat. Skall åka till sommarstugan och promenera hundarna i solen!. Först blev det förstås en dusch och frukost, sedan har jag målat naglar på händer och tår, jag skall ju till varmare land och då har man en del öppna skor och då vill man vara fin så klart. Blev lila på tår, och neutral lite åt rosa/beige på händer, jag har ju inte konstgjorda naglar, då jag tycker det ser lite för konstgjort ut för min egen del, och främst av allt är jag rädd att förstöra mina egna naglar..DSC00319 

Just nu har jag väldigt korta naglar på händerna men jag har inte riktigt haft tid för detta, tänkte att jag skulle ta hand om dom nu så dom blir lite längre och måla dom i något fint nagellack när de har växt ut lite.

DSC00316

Nu skall jag vara ifrån mina fina hundar i en hel vecka, och främst tänker jag på Popcorn som växer så det knakar…så här söt är han just nu, naturligtvis får alla hundarna ligga bland Designers Guild kuddar, jag säger bara en sak, det är kvalitet…..så det märks inte!!

DSC00325

DSC00326

  Nedan min fina lilla Luffe Puffe…han har en ”dagobert lock” som ni ser…hihihi

DSC00324

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.