Hörlurar från Laila Bagges kollektion!


Det hela började som en idé till en del av födelsedagspresent till min bästa väninna. Min väninna har alltid hörlurar till sin IPhone, så jag tänkte att hon skulle gilla dessa som dessutom ser ut som ett smycke. Jag hade därför länge sneglat på Laila Bagges kollektion Rock by Sweden som har superfina hörlurar. Ni hittar hörlurarna HÄR. De ser ut som ett halsband men är egentligen hörlurar som man kan använda till sin IPhone eller Ipod eller vad man nu använder!

Jag tog reda på var dom såldes här i Göteborg och hittade en rolig butik på Avenyn som heter Earphones. Gå gärna in på deras hemsida HÄR jag träffade deras ägare när jag var där som var supertrevlig och hjälpsam! 

När jag väl köpt ett par till min väninna så insåg jag att jag ville ha ett eget set, och köpte även ett till mig själv i svart med jaguarer som detalj! Så här ser det ut……

mt-100119_3

Jag har använt det för första gången igår och jag fattar inte att jag klarat mig utan detta innan!! Jag som alltid är upptagen i telefon både när jag sitter framför datorn och när jag kör bil! Helt plötsligt hade man båda händerna fria! Perfekt! Verkligen att rekommendera och mikrofonen sitter perfekt och man hör jättebra! Skulle gärna vilja ha även ett set i vitt med någon annan Design! Som denna här nedan! Supersnygg!!  

mt-100122_3

Gå in och titta på dom fina modellerna HÄR som Laila Bagge själv designat. TACK Laila Bagge för att du designat något som jag inte själv visste att jag behövde!! 🙂 🙂 I love them!!

Det bästa med alltihopa var att min väninna blev så glad! 🙂 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.