I dag blir det klädprovning!


I dag blir det träning och klädprovning. Jag skall nämligen till Kina om en vecka och där är det supervarmt vid den här tiden på året, så jag måste verkligen ha några fina somriga klänningar (för jag har inga innan…)

Här nedan ser ni en av mina favorit klänningar även den i spets, jag gillar när det är en hålspets i midjan som markerar midjan. På de senaste åren har jag fått en förälskelse i färgen blått på klänningar, något jag inte haft innan och tycker själv att jag klär så bra i färgen, kanske är det för mina färger har förändrats!

I går fick jag ett paket från Michael Kors och det innehöll bland annat den här klänningen som jag redan är kär i och sedan inväntar jag ett paket med ett par sneakers med blå inslag som jag hoppas blir perfekta till denna klänning!

Vet inte vad det är med att man vill ha något nytt så att man känner att man har något roligt att byta med. Mina kinesiska kollegor sa att ”glöm inte ta med dig fina sommarklänningar för här är det varmt”. 🙂 Det måste vara ett bra tillfälle att köpa några nya fina klänningar!

Hur som helst så blir det provning i dag för att se om dom är fina i modellen!

Vad skall ni göra i dag?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.