I kväll blir det blomfrossa!


I kväll efter jobbet bestämde jag mig för att åka och handla lite växter. Det jag har planerat att köpa är två stycken vackra blommor på stam som jag skall ha i de svarta urnorna framför mitt orangeri! Så det blev precis så.

I år har jag fått för mig att köpa två potatisblommor. Jag älskar lila och dom gör sig fint mot mitt svarta orangeri. Hade också planerat att köpa några dubbla småpetunia som jag sedan kan ta frön av i höst! Det blev i rosa och vitt.

Eftersom jag odlar på liten yta så har jag sedan innan en kruka man staplar ovanpå varandra så att det bli flera hål runt om. Det är en kruka som det är tänkt att man kan plantera t e x kryddor i som en liten mini-kryddträdgård. För egen del har jag nog tänkt jordgubbar. Hittade äntligen ett helt set för 299 kr! Perfekt, då kan jag förhopppningsvis bygga ihop det med den krukan jag redan har! Jordgubbar kan man nämligen aldrig någonsin få för många av. Det är omöjligt!

Jag skall visa er hur det blev när det är klart och hur det är tänkt att den skall se ut, jag kanske inte är världsmästare på att förklara!

Nu skall jag först fixa lite mat och sedan blir det plantering!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.