I kväll på seminarium


I kväll skall jag på ett seminarium arrangerat av Almi, det skall handla om att driva webshop. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad vad som händer på marknaden, och hur framtiden ser ut. Det är inte alltid så lätt alla gånger att ta till sig alla nyheter som kommer och då gäller det att på ett eller annat sätt uppdatera sig!

Själv öppnade vi vår första webshop redan för ca 7 år sedan och förra året ändrade vi plattform på vår webshop för första gången sedan dess. Bakom har vi ett system där vi även ett faktura system kopplat till vår webshop. På den tiden var det kostsamt att öppna en webshop men i dag är betydligt billigare men det gäller att välja rätt och det är inte helt lätt att göra rätt val. Allting måste också uppdateras hela tiden precis som andra system vi har i våra datorer gäller att vara med hela vägen. Det som var bra i går är inte alltid bra i morgon! Som tur är lär man sig hela tiden men det kan vara dyra läropengar att investera i fel system.

Så i kväll skall jag uppdatera mig lite och förhoppningsvis lära mig massor av nytt som bidrar till nya potentiella förändringar. För mig är förändring något positivt och man måste hela tiden anpassa sig till marknaden där ute för den förändras i snabb takt!

Ni har väl inte missat alla fina necessärer  vi har i vår wepshop i 3 olika storlekar. Själv tycker jag alla tre är perfekta, den minsta för smink den mellersta som wash-bag och den största som necessär! Ni hittar dem HÄR de kommer från Designers Guild precsis som tapeten ni ser i bakgrunden som heter Kashgar.

DSC00071

DSC00067

 

Hoppas ni får en bra torsdag! I dag har jag en ledig dag från träning och det är väl tur då jag skall på möte i kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.