Invigning av nya lokaler!


I dag skall vi ha invigning av våra nya lokaler för GVAT!

Mycket att stå i men som vanligt så tycker jag att det är roligt! Mat och dricka beställd. Några extra ståbord inplockade! Porslin står cateringfirman med då det blir för många att hantera.

Det är jag som inrett våra lokaler på sammanlagt 708 kvm och jag har gjort allt från att hålla i de tekniska delarna, rita upp hur jag ville att lokalen skulle dispineras, till att faktiskt handgripligen inreda och välja alla färger och möbler. Jag har erfarenheten så för mig var detta lilla extra jobb på ca 3 månader kanske ingen enkel match men när man har mina erfarenheter så var det inte några problem förutom att det innebar att jag fick jobba väldigt mycket. Det går an när man vet att det är för en begränsad period. Jag älskar trots allt att jobba!

Detta är vår lounge-yta där vi i morgon skall ha själva invigningen!

På bilden nedan saknades fortfarande delar av soffan men nu finns allting på plats.

Många härliga konferensytor och arbetsplatser. Vi har ett så kallat aktivitetsbaserat landskap vilket innebär att man sätter sig där det finns plats och som passar dagens arbetsuppgifter. Vill man sitta tyst så sätter man sig i vårt bibliotek eller i ett tyst rum!

Invigningen börjar klockan 17:00 på eftermiddagen så tiden finns där att fixa blommor och ordna med praktikalieteter.

Det kommer nog vara en trött Berith i kväll och sanningen är den att jag haft enorm huvudvärk de senaste 2 dagarna så jag hoppas att jag ”håller” hela dagen ut. Jag har mitt pannben att tillgå i sådana situationer!

Önska mig lycka till och hoppas att ni får en fantastisk dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.