Jeansvecka!


Just nu är vi på gång att starta en jeansvecka, det kommer innebära att du kan köpa jeans för 499 kr oavsett tidigare pris! Det kommer gälla fram till och med den 31 oktober, men det gäller ju att inte vänta tills just din storlek eller modell tar slut. Vi tyckte det var roligare att sätta ett enhetspris på jeansen så man verkligen kan ta det par man gillar och inte alls titta på prislappen!

Vi kommer även lägga med ett antal fina toppar, så sätt er nu i lugn och ro och titta igenom vad just du vill ha! Ni hittar allting under kategorin JEANS KAMPANJ för att göra det enkelt för er

Därför tänkte jag att jag skulle guida er genom alla jeans vi har på lager just nu!

Jag börjar med de fantastiska…

Karley DNM Vintage Eagle Black Vintage – supersnygga och bekväma jeans i tjock denim med massor av stretch. Helt normala i storlek och ett av mina absoluta favoritjeans. Supersköna och håller in ordentligt med all stretch! Supercoola detaljer!

DSC09369

långa stövlar

Marney DNM Skinny Fit – supersköna jens som är precis vad namnet säger ”skinny” dom är tajta ända ner på vristen och man får dra upp dom till knät innan man får på dom första gången. MEN dom sitter gudomligt och är medium höga i midjan och håller därför även ovanför magen!

Som ni ser så har jeansen en ursnygg slitning och den gula Fringle Jacket är helt gudomlig just till dessa lite slitna blå jeansen!

DSC01252 cir1

Linnet Alba från Love Forever i vitt passar jättebra till jeansen!

DSC01214

Marney Wax Coconut Slim Fit – samma modell som ovan med medium höga i midjan så de precis går över magen, fast i en underbar beige färg med vaxad känsla

DSC01367

 

marney-wax-coconut1 marney-wax-coconut2

Zoe Powder Coconut Baggy Fit – precis som dom låter så är det en baggy fit och det är så mycket stretch i att de är helt fantastiska. Ger en cool nonchalant look och har en hög midja

DSC01430

Här med tröjan Brooklyn Sweater som finns i guld och silver och de är oversized med lägger sig ändå snyggt så man ser smal ut!

DSC01429

DSC01429

T-shirt på bilden nedan heter HOTSPOT och är en underbar figursydd t-shirt i färgen taupe.

DSC01421

Även supersnyggt med linnet Alaba från Lover Forever som vi har några få kvar av!

DSC01378

HÄr har jag bara stoppat in linnet för att ni skall se hur jeansen ser ut i närbild!

DSC01377

Cooper DNM Selvage Blue – Supercoola jeans med slitningar som har en helt underbar stretch. Dessa jeans är något kortare och kommer uppvikta men går naturligtvis att vika ner. Sitter som en smäck men dessa jeans bör man gå upp en storlek då de är något små i storleken!   DSC02516 DSC02506 DSC02501 DSC02498 DSC02497

Vi kommer även att sälja lite toppar i samband med detta men bara så långt lagret räcker så passa på! För att göra det hela lite extra kul så sätter vi ett kampanj pris på den senaste tröjan från Circle of Trust som just passar så bra till jeans och fina i både Grönt och Rosa….passa på att klicka hem ett coolt set till suprerpris!

Liz Tee – tröja i oversize modell som är längre i bak och kortare i fram! Riktigt Cool och normala i storlek.

DSC02711  DSC02703

DSC02691 DSC02693

Fringle Jacket – Vi har även lagt in lite andra små godingar t e x denna helt underbara jacka som vi i dagsläget bara har 3 st kvar av!

DSC00965

DSC01369  DSC01367

Jeanskjortan är ”toe die for” och helt i stretch men denna skjorta måste du välja en storlek större än du brukar, för det när liten i storleken! Helt figursydd….och underbara!

Glitter Vest Gold – Har vi också med bland topparna och jag hittade den här bilden när jag använde den senast! Perfekt till jeans eller partystassen!

DSC00419

Ni hittar som sagt alla godbitar under kategorin JEANS KAMPANJ och jag hoppas ni skall hitta något fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.