JOFAMA leverans!


I dag är dagen då alla jackor från JOFAMA skall levereras! Vi är självklart väldigt stolta över att ha JOFAMA som leverantör. En skinnjacka från JOFAMA ser jag som en investering och en jacka man kan använda under måga år. Vi har dessutom tagit in jackor för både DAM och HERR samt världens häftigaste Mössor/Scarfar i fuskpäls! Ni som redan gjort er beställning har snart ett paket att hämta ut för naturligtvis är det det första vi gör! Packar dessa fantastiska paket!

Förra hösten, innan vi hade JOFAMA som leverantör så köpte jag en jacka från JOFAMA som heter Kenza 10 på Åhlens, de har ett stort utbud av dessa jackor! Jag tyckte själv då att jag gjorde en bra investering och jag tror inte det gick en enda dag i vintras som jag inte använde min jacka, och jag kommer använda min Kenza 10 hela vintern detta året också. Jag älskar den och det känns på varje milimeter att det är kvalitet! Självklart har vi därför tagit in även denna jacka Kenza 10!

Hur som helst så hoppas jag att ni skall tycka om vårt nya utökade utbud och här kommer några ytterligare exempel på riktigt fina jackor.

Jag har visat den innan, men jag tycker själv att den är så fantastiskt fin, denna kvinnliga jacka som passar bra både till klänning och byxor! Fina detaljer som gör att den är arbetad och gör att den ser extra exklusiv ut! Denna jacka är figursydd och tillverkad i ett väderbestänindigt material som gör att regn och rusk bara ”faller av”.

aw2014-heidi1-300x450

Det kommer även en fantastisk klänning i skinn som är A-skuren! Helt fantastisk passform och med stretch under armen så att passformen skall bli än mer fantastisk! Själv är jag helt förälskad i denna känning och har själv beställt och skall köpa ett exemplar! Denna klänning kommer bli en favorit i höst- och vinter och har en så klassisk skärning så den kommer hålla i måga år.

aw2014-image-emmy

Ja vad vore in snyggare till än ett par boots i svart från Yellowkife till denna fantastiska klänning! Som vi nu också har i vår webshop HÄR! Helt i skinn och med en 9 cm hög klack och mycket sköna på!

Yellowknife black

En annan jacka som är ”to die for” är Saselines egendesignade jacka med sneknäppning som är otroligt feminin!

aw2014-saseline-black

aw2014-saseline-black21-300x450

Så här ser jackan ut i närbild och ni ser hur feminin skärning den har! Helt ljuvlig!

saseline bild 2

Även Marie Serneholt har designat ett antal jackor och alla är lika snygga, det gäller bara att välja ”sin” modell.

aw2014-marie-brooklyn21-300x450

Hon har även designat en Bomberjacka som är så snygg och feminin att det är helt otroligt att man kan göra en Bomerjacka som är så snygg på. Allt handlar om skärningar!

Marie

När vi kommer till HERR-avdelningen så finns det bara snygga jackor här också! Även här är det svårt att välja ut en för alla är så fantastiskt snygga och det gäller bara att förska pricka in användningsområde!

Skinnjackan med avtagbar luva är helt underbar, får helt två olika ”looks” på jackan bara genom att ta av luvan och foder!

aw2014-image-jeremy aw2014-jeremy

Den jackan som är helt outstanding är förmodligen denna!

aw2014-melvin

Sen har vi självklart den fantastiska vinterjackan med sneknäppning som bara är så snygg!

aw2014-king-2-black

Jag hoppas att ni skall tycka om vårt nya utökade utbud och ni hittar alla fina jackor jag visat här och många mer i vår webshop HÄR. vi har delat in dom i en sektion för DAM och en annan för HERR och sedan finns det även en för JOFAMA mössor/scarfs som självklart är i fuskpäls!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.