Julkampanj med 30-70% fram till den 23 december!


Ni har väl inte missat vår julkampanj som pågår fram till och med den 23/12. Vi har sänkt utvalda kuddar och plädar och det börjar redan ta slut och vi har fått ta bort från vår webshop! Så passa på att handla till er själva eller fina presenter!

Här kommer lite fler tips…klänningen Jersey Pocket Dress från Pernilla Wahlgren Collection är ett riktigt superfynd, nu finns det bara några kvar av ett tidigare lager på ett 20-tal så skynda er att fynda.

bild jerseypocketdress3

bildjerseypocketdress 1

Vi har även jeans för 450 kr i webshoppen…flera olika superfina modeller både baggy och skinny! Själv älskar jag dessa jeans och denna tröja som kommer från Happiness!

DSC02516

Samma jeans som ovan fast med jeansskjortan som också finns på kampanj, men denna skjorta måste man gå upp minst en storlek! Jag har large på bilden och det har jag aldrig annars.

DSC02008

Jag är också väldigt förtjust i de beige jeansen från Circle of Trust med baggy fit…

DSC01378

DSC01375

…på bilden nedan har jag dragit upp linnet från Love Forever som också finns med på vår kampanj…för att ni skall se hur dom ser ut upptill.

DSC01377

Jeans med skinny fit och limegul mocka-jacka från Circle of Trust

DSC01256 DSC01252 cir1

Ni hittar alla fantastiska erbjudanden i vår webshop och ni har väl inte missat att vi även valt ut ett antal kuddar och plädar från Designers Guild som vi också har satt ned med mellan 25-70%, men de tar slut väldigt fort. Ni hittar vår webshop HÄ R www.prettyhome.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.