Kortvecka med sol – glöm inte träning!


Nu börjar den där underbara perioden när det är varmare i luften. Ljuset är här och det finns inte längre en enda andledning att inte utföra sin dagliga träning. I går var jag på en 12 kilometer lång promenad i det fantastiska solljuset! Finns det något bättre.

Jag har faktiskt gått upp ett par kilo, för jag har inte gjort exakt det jag skall. Mitt skäl är att jag inte planerat tilräckligt bra och haft jobbet främst för ögonen men nu måste det bli ändring på det. Jag har satt upp en gräns för mig själv som jag ALDRIG får överskida! Så nu blir det hårda tag för Berith.

I går gjorde jag köttfärsbiffar med soltorkade tomater och basilika och till detta åt jag egenskördade brytbönor och vaxbönor med en sallad från mina odlingar bestående av tre sorters sallader, rädisa, gurka och salladslök. Har sällan ätit något så gott.

Jag har även tittat till mitt lilla mini-växthus och de tomater, squash, paprika och basilika som jag planterade i går ser ut att må utmärkt! 🙂

Så återvänder jag till träningen. Nu är det andra bullar nu måste jag få till min träning alla dagar denna veckan oavsett. Det är bara att ta i med hårdhanskarna och få det gjort och med detta väder finns det inte en enda sak att skylla på. Det är varmt, det är ljust, det är vackert….så kom igen nu, njut av denna tid att varje dag du passerar olika vyer där du bor så ser du hur det utvecklas med grönska! En helt underbar tid!

Hoppas ni får en bra dag, min kommer definitivt bli bra det känner jag redan nu! Jag har målbilden klar, när jag kommer hem i dag så skall jag ut på en promenad!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.