Kuddar och mattor från Designers Guild!


Nu måste ni titta på mattorna i vår webshop för fram till den 30 september så har vi 20% på alla mattor i alla storlekar och modeller! En matta gör en hel inredning! I vardagsrummet är den given, under matsalsbordet blir den fantastisk men man måste våga ta i med storlek både vid soffan och under matbordet. Det är jättefräckt att lägga två mattor bredvid varandra. Ni hittar natutligtvis mattorna nedan i vår webshop HÄR!

Här nedan mattan Nabucco med en av våra fantastiska soffor från Designers Guild, soffan har vi i butiken om ni vill se den i verkligheten och provsitta!

 crocco två

Mattorna nedan är i 100% Rayon, ett material med lite blänk i som gör dessa mattor helt fantastiska!

dubbla mattor

Sen finns det naturligtvis massor av fantastiska mattor att välja emellan och de allra flesta mattor kommer i två storlekar 160x260cm samt 200x300cm.

En matta gör att rummet känns varmt och ombonat, men en för liten matta kan stjälpa en hel inredning så våga ta i lite grand, en matta kan i princip inte blir för stor!

En matta kan man laborera med färgerna i ett rum, förstärka en färg man vill ha mer av eller neutralisera ett redan färgrik inredning!

Här ett exepmpel på en matta med färg som är ”schadad” från ljust till mörkt från den ena änden till den andra, en helt fantastisk matta med otrolig lyster.

turkos

Har man en mer neutral inredning men ändå vill att det skall hända något i rummet så varför inte ta denna randiga matta i tre neutrala färger med en liten högre lugg. Helt fantastisk matta i 100% ull.

randig

Sen har vi sovrummet, det finns ingenting som adderar så mycket värme och mysighet till ett sovrum som om man lägger en eller två mattor under sängen vid fotändan och låter mattan sticka ut runt om. Här nedan ett exempel med en väldigt neutral inredning där man satsat lite mer vågat mönster på mattan istället. Har man en dubbelsäng så väljer man istället 2 mattor som man lägger på högkant och låter dem sticka ut även nedanför sängen! Mattan kommer från Christian Lacroix och finns i vår webshop.

zebra

Just nu har vi även fått in kuddar med det helt fantastiksa tyget i skuren sammet som är nytt för hösten! Tittta och njut ni hittar dem alla i vår webshop! Här nedan ser ni några av färgställningarna som finns, men det finns fler i vår webshop!

Leopard leo blå Lila 

Vår webshop hittar du på http://www.prettyhome.seoch det finns massor av inredningsdetaljer, LdiR boots och klänningar från Pernilla Wahlgrens nya höstkollektion, så ta en ordentlig titt och njut! Sen får ni inte missa de helt fantastiska grytunderläggen i 100% ull som vi har i webshoppen, perfekt present eller varför inte till sig själv! 🙂 🙂 

Ha en skön lördag, här skiner solen! 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.