Låååångfredag


I alla fall av den anledningen att vi har hunnit med en hel del. Gick upp som vanligt kl 06:00, ut med hundar och fixa kaffe. Finns det något bättre än dagens första kopp med kaffe!?

Sen bar det av till butiken, bara för att det är långfredag betyder inte det att vi inte jobbar. Vi skulle montera hissgardiner till en av våra fina kunder. Jag sydde lite fler kuddar bland annat av tygerna nedan.

DSC00915 DSC00916

Sedan inväntade vi en av våra kunder från Karlstad som skulle hämta upp tyg de beställt eftersom de ändå var här nere i Göteborg.

Efter det så bar det av till Varberg där vi hämtade lite Desigeners Guild porslin. Åhh vad fint!DSC00934 DSC00935

Efter det fick vovvarna sova en stund medans vi gick ner och åt på en av våra lokala restauranger som har superbra bra mat och som heter Amhults krog. Vi tog varsin oxfilé med klyftpotatis och rödvinssås, mums! Sedan bar det av hem igen för att ta ytterligare en promenad med hundarna

Nu laddar vi för ”Let´s Dance” i kväll, och än så länge har jag Maria Montazami som favorit men det skall bli kul att se då det är så många roliga personer som är med denna gång. Detta är ett av de få program som jag tycker är roligt att följa, ser nästan aldrig på TV annars. Kan också beropå att jag har en viss begränsad tid 🙂 🙂 !! 

Tog ett foto på barnmattan vi har i butiken som heter Circus Parade, den är så himla fin, vi har satt den på väggen för att den skall synas fint i ett av våra skyltfönster. Finns just nu i vår webshop till specialpris.DSC00917

Tog även en bild på skylten jag gjorde förra lördagen. Så här fint är tyget, finns även som kuddar!!

DSC00921 DSC00922

Visar även en bild från en av våra miljöer i vårt Showroom!!DSC00918

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.