Lååång men rolig och trevlig dag!!!


Idag började vi tidigt eftersom vi skulle till Lund och uträtta ett litet ärende!! Så här såg jag ut i morse, det är inte jätte ofta som jag har jeans, utan har oftast klänning eller kjol!! Jeans från Stefanel och topp från Mariella! Skor från Airstep! Grönt ormbälte från Stefanel!!

DSC01575

När vi hade gjort vårt lilla ärende i Lund så åkte vi vidare till Stefans syster Lisa och hennes man Christer som bor i Åkarp….och vi blev bjudna på den mest ljuvliga söndagsstek som Christer hade gjort, men potatis och hemmagjort fantastisk sås, grönsaker, björnbärsgele, hemmagjord inlagd gurka och salt gurka….mums !!! Hmmmmmmmm, skulle kunna tvinga Stefan att köra dit mig varje söndag så jag fick äta detta!!! Ljuvligt helt enkelt !!

Deras dotter Jeanette med sin pojkvän Janne och deras lille pojk Tim kom också dit och Tim är som är ett riktigt litet charmtroll, och så deras hund Sota som våran lille Lufsen blev kär i!!!

Det är alltid lika trevligt att träffa dom, så roligt att lyssna på alla dessa tokiga historier som aldrig verkar ta slut!! 🙂 🙂 Helt enkelt supertrevligt!! Synd att vi inte bor närmare!! 

DSC01577 DSC01576 DSC01581

Så lille charmige Tim som är som en liten solstråle!!! Ser ni hur det glittrar i ögonen!! DSC01584

Så lilla vovven Sota då förstås!! Söt som socker så jag förstår att Lufsen blev kär!! Väldigt lik Bambam faktiskt fast väldigt mycket mindre!!!

DSC01596

Denna lilla fining hämtade vi i Lund idag, det är en soffa från Designers Guild!!!DSC01600 DSC01598

Vi har precis kommit hem, och då fixade Stefan oss varsin Kaffe Karlsson….borta bra men hemma bäst!!

DSC01560

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.