Lägga golv i vår glasgång!


Snart skall vi lägga golv i vår glasgång. Under vår tillbyggnad håller vi också på att bygga en glasgång som skall förbinda vårt hus med vår showroom. Vi försöker göra allting i rätt ordning och därför har just denna delen fått vänta när vi måste bygga klart vår utbyggnad. Sedan öppnar vi upp huset på motsatta sidan och gör färdigt glasgången. Under tiden tänkte jag visa vad vi valt för golv.

Med denna klinker kommer vår glasgång bli som ett smycke till vårt hus

Golvet som skall bli en del av det som kommer utgöra det ”smycke” som jag kallar det, binder samman de två huskropparna med varandra, när det blir klart!

Vi har valt detta klinker med omsorg. Även här har jag låtit kontraster leka med varandra. Strikt hus i cederträ, kantigt i funkisstil med pulpettak. En golvplatta som är allt annat än strikt. Mönstrad och omöjlig att inte fästa ögat på. Handgjord, fantastiskt mönster med tradition! Kombinera dessa faktorer och det blir underverk!

Huset med cederträ har en grå ton. Precis den tonen vill jag få möjlighet att ta upp men samtidigt addera andra kontraster som vitt och svart. Resultatet är denna plattan fantastiska klinker från Marrakech Design.

Denna klinker heter Voltaire

Klinker från Marrakech Design heter Voltaire

Jag ser verkligen fram emot när det blir dags att lägga klinker i vår glasgång. Vi har tittat på många golv men föll för denna klinker från Marrakesh Design som heter Voltaire och finns i flera färgställningar.

Vår glasgång kommer bli ett smycke

Vår glasgång kommer att synas väl från framsidan på vårt hus och det kommer bli en väldigt fin detalj som kommer göra att huset sticker ut.

Jag hoppas ni gillar mina inlägg om hur vi tänker och vad vi använder oss av för material. Det är roligt att förmedla och jag får alltid så många frågor via mail om inköpsställen och frågor i allmänhet om hur man bygger. Tveka inte att fråga det är roligt att man kan bidra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.