Lata dagar med promenader, mat och fika!


Dagen startade så klart med en kaffe. Vad vore livet utan kaffe undrar jag! 🙂

Titta på dom här två! Hur underbara är dom inte. Vi har en sådan fantastisk terrass där vi har både sol och skugga och på morgonkvisten har vi lite skugga i sitthörnan! Perfekt för två trötta vovvar!

I dag har jag bara latat mig, förutom att jag varit på en  powerwalk i värmen då förstås. Till lunch blev det en grillad köttbit och en sallad och sedan bestämde jag mig för att baka något till fikat. Det blev en rabarberpaj på våra egna rabarber så klart! Jag älskar rabarberpaj och det är bland det godaste jag vet! När jag var liten så åt vi efter säsong och somrarna med rabarberpajer och rabarberkräm var en favorit för mig!

Så nu blev det rabarberpaj till eftermiddagskaffet och precis som jag bloggade om i morse så blir det laxpaket till middag! Känns som om jag bor i en liten oas någonstans i medelhavet!

I dag har vi faktiskt inte gjort så mycket mer nytta än att vattnat lite och fixat lite med växterna och badat i vårt SPA som vi satt ner till 35 grader för att det skulle bli lite svalka!

Här nedan ser ni min melonplanta! Vi får se om det blir några meloner. Har faktiskt aldrig odlat det innan!

Så fina när dom chillar tillsammans.

Alltså hur söt på en skala!? Så liten så att Stefan varit tvungen att sätta nät i hörnen vid poolen så han inte skall trilla ner…hahahahhaha

Jag kan inte med ord beskriva dessa dagar. Det gäller att njuta och verkligen ta vara på dagarna som är så här och leva i nuet!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.