LdiR boots äntligen här!


Äntligen är alla LdiR boots här!! Som jag väntat och som alla mina  kunder väntat! Nu är väntan över och alla paket är postade så nu är det inte långt kvar! Jag fick ett telefonsamtal sent på eftermiddagen av Stefan som jobbar i butiken att alla boots hade anlänt till butiken, så istället för att åka och träna åkte jag glad i hågen tillbaka till Pretty Home och packade boots så det stod härliga till! Jag tycker det är roligt att packa paket, särskilt när det är till våra kära kunder som jag vet längtar efter sina paket! Jag har precis kommit hem och nu har jag även hunnit fotografera ett par av bootsen så i kan få se, detta är dom vintervita (ice-white) finns både långa och korta HÄR!!

DSC07482 DSC07481 DSC07479

LdiR boots med vitt linne från Stefanel, klassiskt bälte från Gucci, jeans från Circle of Trust och så Ldir boots i ice-white! Även jeansen från Circle of trust hittar du i vår webshop HÄR, det är mycket strech i jeansen så dom sitter jätteskönt på!

DSC07483

Vita boots på vintern är jättesnyggt här med svart/vit tröja från Missoni!

DSC07477 DSC07478

Nu finns även de silverfärgade bootsen i vår webshop som är supersköna med fårskinn! Finns även nu i storlek 40. 🙂

Silver

Nu har jag även fyllt på i webshop med LdiR boots så skynda er nu då LdiR boots är väldigt populära! Ni hittar alla LdiR boots HÄR!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.