Modeller av LdiR boots!


Nu har LdiR bootsen då äntligen kommit, och denna gång beställde jag lite fler så nu hoppas jag att ni lyckas komma över just sådana LdiR boots ni önskar er. LdiR tillverkar bara efter beställning och dessutom tar det 60 dagar från order till leverans, vi varje beställning måste man beställa minst 40 par och därför är det svårt att komplettera enstaka önskemål. Men vi gör så gott vi kan att försöka prata med vår leverantör så alla får det dom önskar! Ni hittar alla boots HÄR

Många frågar om man kan anvädna LdiR på vintern och det är klart att man kan. Man behandlar sina LdiR boost precis som andra skor d v s, köp en impregnerings-spray och impregnera skinnet det första ni gör. Boston Raingard Protector är jättebra och ni hittar den i välsorterade skobutiker! Sedan finns det faktiskt LdiR med fårskinn i och i denna omgång ha jag besällt LdiR boots i silver (platina) med fårskinn och de är uppbyggda med en 3 cm platå innuti precis som vanliga LdiR boots och helt fodrade med fårskinn. Beroende på vad man har för arbete/skola så vill man förmodligen inte gå omkring med skor fodrade med fårskinn på dagarna inomhus. Själv använder jag LdiR året runt! Jättesnygga till ett par jeans/byxor och även snygga till kjol/ klänning.

DSC06404

Här kommer en av de färger/modeller som jag besällt i denna omgång då vintervitt är hett i höst/vinter! Supersnygga!!DSC07479

Sedan beställde jag även fägen beige och kaki i samma modell. Jag beställer just denna modell av de låga på samtliga LdiR boots för att de är något högre än de andra låga, vilket gör den utmärkt att anväda till både jeans/byxor och klänning/kjol för de andra låga modellerna är lite ”för” låga.

DSC05809

Även de höga kaki är verkligen superfina med nitar i bak på hälkappan, en av de få LdiR boots som har den snygga detaljen. Så här ser kaki ut från sidan där man tydligt ser både spänne och nitar i bak!

DSC05865

Sen har vi förstås de fina LdiR bootsen med fårskinn, supersköna att ha på sig och helt fodrade med fårskinn, kanten går vika upp oc här silverfärgat skinn hela vägen under förstås!

Silver

De rosa i mocka med guldnitar och guldspänne är ett måste för alla som älskar rosa, tänker er dom till era favoritjeans. Kanske något att önska sig i julklapp, men då får ni vara snabba för dessa går åt snabbt kan jag lova! 🙂 Vill själv väldigt gärna har ett par! 🙂

rosalagasilver

Sen har vi långa beige med nitar i guld och silver, finns även i jeansblått och vintervit (icewhite)! De har spänner där uppe och klassik Ldir hälkappa. Här tillsammans med den fantastiska paljett klänningen från Pernilla Wahlgren som ni också hittar i vår webshop! En perfekt match, tänk er det till kommande glöggfest!

DSC06340

Sen har vi de låga i kaki som är en perfekt färg att börja med om man vill ha en LdiR boots som passar till det mesta, då är kaki eller beige jättebra färger!

kaki låg2

Sen har vi både låga och höga i en riktigt fin mörkbrun färg, de höga med nitar i cirklar och de låga i samma modell som de andra låga med två remmar och spänner!

DSC06025

De svarta funkar till det mesta och är naturligtvis en perfekt färg nu på vintern!

svart låg

Sedan finns det jeansblå som är en superläcker färg, speciellt till jeans! Den jeansblå är den LdiR boots som hänger längst ut till höger! Allra längst ner har ni även den mörkbruna!

2012112218156870786435_sbig

Hoppas nu att ni hittar något ni vill ha, och har ni tänkt till julklappar så vänta inte för länge med att beställa då de snabbt tar slut! Ni hittar alla boots på http://www.prettyhome.seunder kategorin LdiR boots!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.