LdiR boots på väg från Italien!


Ni som bokat i första omgången av LdiR boots kan nu se fram emot leverans snart! De är nu skickade från Italien. Än finns det några få modeller och storlekar kvar som ni hittar i vår webshop. I denna omgång är de allra flesta beställda men än finns det några kvar i webshoppen, och hittar ni inte vad ni vill ha så ser ni att de boots det nu står FÖRHANDSBOKNING på, det är nästa leverans som kommer i slutet på oktober.

LdiR är en handgjord boots och görs alltså helt och hållet efter beställning det är därför det tar sådan tid att få leverans och man måste vara ute i god tid. Så fort man lagt en beställning så börjar de tillverkas helt och hållet för hand! 😉 🙂 Dom är verkligen superfina och Italienarna kan det där med kvalitet.

Om man skall välja ett par riktigt användbara boots, så är beige och kaki de två färger som är absolut mest användbart, oavsett om den är lång eller kort!

Ni kan även hitta lite mer info i tidigare inlägg om LdiR boots och se alla modellerna! 🙂 HÄR

fune låga Kaki låg

Svart är svart och funkar naturligtvis också till allting!

svart låg

Saken är den att alla Boots är lika fina och skulle jag personligen välja ut3 st så skulle det bli en låg beige, en hög svart med spetiga nitar och en i rosa…..men det är jag för jag ÄLSKAR rosa!!!

rosa låga silver

I dag har jag lagt upp mina nya Please jeans som jag fick i förtidig födelsedagspresent av min sötaste väninna, och till det den nya känningen/ tunikan från Pernilla Wahlgren! Visst är det snyggt!! Har fortfarande några kvar av klänningen i webshoppen för hos leverantören är den redan slut! 🙂 Det är därför denna klänning/tunika är så perfekt för man kan ha den antingen som en kort klänning eller som en supertuff tröja till jeans! 🙂 Ni hittar just denna klänning HÄR och annars kan ni gå in i webshoppen och frossa bland kuddar, klänningar och LdiR boots och mycket annat! 🙂 www.prettyhome.se/

DSC05694

Vill ni ge bort en fin kudde till en vän så är den här kudden från Designers Guild både superfin och prisvärd, och bra i storlek så den passar överallt (30x40cm) och priset är 498 kr! Finns både i färgglad och lite mer neutral! Love it!!!

Vi börjar med den färgglada Archimia Fuchsia, den är helt ljuvlig. Ni hittar den HÄR

ffram

Baksidan ser ut så här…..

fbak

Sen har vi en i lite mer grå, svart och vitt…..Den heter Archemia Graphite och ni hittar den HÄR

svfram

Även den har en renare baksida så man kan vända kudden lite efter humör! 🙂

svbak

Vi har en som heter Archimia Moss och är så här fin, ni hittar den HÄR 

archimiamoss3

Här är det baksidan som är mer färgrik, men man kan som sagt vända efter humör och tycke och smak

archimiamoss4bak

Sen har vi den som går i lite beige/bruna toner och heter Archimia Linen den hittar ni HÄR

archimialinen3

Även här har vi en lite neutralare baksida, båda lika fina! På denna bild ser ni även tyget i soffan som även finns som kuddar. Superfint!!!

archimialinen4-1bak

Varför inte köpa en present till sig själv förresten! Hoppas ni såg något ni gillade annars finns det massor av mer kuddar i webshoppen och i butiken! Välkomna ! 🙂

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.