LdiR – racet!!! 2 kommentarer


Nu när jag lagt beställning nr 2 för hösten så börjar även den fyllas upp ganska snabbt, men fortfarande har jag de flesta färgerna och storlekarna kvar på framför allt de låga bootsen!

Helgerna brukar alltid vara ett race av beställningar så för er som ännu inte lagt er beställning på LdiR boot skynda er att lägga så ni kan vara säkra att få just den modell ni önskar.

Ni kan naturligtvis maila er beställning på [email protected] och det enda jag behöver då är ert namn, adress och mobilnummer då vi sms-aviserar alla våra paket. Då skickarjag en bokningsfaktura på 500 kr till er och sedan betalar ni resterande strax innan leverans. Annars hittar ni alla modellerna HÄR De som det inte står FÖRHANDSBOKNING på är de som kommer nu i september.

En liten kavalkad av färger och modeller!!

300502_10151228152108078_2030166530_n

 

ldirhighbeige

Crosta confetti ny

0332-2-ice-600x900-320x320 1415950

Gå in i min webshop så hittar ni alla boots! www.prettyhome.se

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “LdiR – racet!!!

 • Karin

  Längtar tills dessa läckerbitar kommer. Har beställt rosa,svart och blåa, även PW klänningar och ponchos för att matcha. Kommer bli en kul höst och vinter med ny fräsch look. Tack för en inspirerande blogg med mycket bra tips på inredning, mode, träning och kost.

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Karin,
   Roligt att du gillar bloggen! Nu kommer du snart ha dina efterlängtade LdiR boots och klänningar! Du har verkligen beställt fina set som du kommer få mycket användning av i höst! Blir så glad när du gillar min blogg!
   Ha en riktigt skön helg!
   Kram /Berith