Loppisfynd!


Tänkte visa er lite vad jag brukar hitta på loppis och vad jag letar efter. Som den stora ”färg-nörd” jag är så letar jag självklart efter saker med färg, eller saker jag kan sätta färg på.

Den här helt kompletta servisen tror jag att jag gav 60 kr för! Underbara helt felfria koppar med tillhörande fat i pastellfärger med guldkant! Totalt 9 koppar med fat och helt felfri och utan nagg!

Fatet som ni ser nedan kostade 20 kr och har en helt underbar färg i limeguld pressglas! Blir glad i hela själen! Älskar att duka med udda detaljer och färgglada delar!

Kopparna är så himla fina om du frågar mig, och ingen verkar vara intresserad av vackra kaffeserviser idag! Konstigt tycker jag!

Jag har även hittat dessa helt underbara ljusstakar som jag gav 35 kr/styck för! Handmålade, helt underbara! Har dom alltid framme på bordet!

Självklart satte jag rosa ljus i när jag kom hem! ÄLSKAR kombinationen, det är sånt här som får mig på gott humör!

En lampskärm jag inte kunde motstå. Den kommer bli ett litet pyssel en regning dag!

Ett bra tips i sommaren som du kan fynda på loppis är silverfat att göra fina betongtallrikar av som man antingen har som prydnad eller som undertallrikar bara för att göra en duknign vackert. Att dom blir lite olika är bara charmigt när man vill duka fint. Det finns en uppsjö med fina gamla fat som ingen längre vill ha. Jag letar efter fat som har en kant som man kan lägga betong i och gjuta. Har gjort massor och är pefekt på sommaren när man kan hållas utomhus.

Förra sommaren hittade jag även världens finaste matsalsbord fast för barn. Helt underbart och det har jag ännu inte hunnit göra i ordning! Ni ser hur litet det är eftersom Popcorn når upp till bordsskivan (tyvärr finns inte fina Popcorn med mig längre).

Med detta vill jag säga att även en inbiten inredare med hela Designers Guild sortiment och Ralph Lauren runt hörnet kan älska secondhandfynd och loppis! Det finns faktistk få saker som är så roligt som att gå på fynd-jakt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.