Lördag morgon


Idag blir en rolig dag då jag skall packa upp alla nyheter som kommit i butiken, barnmattor och Gerbera porslin, kommer bilder under dagen.

I onsdags morse skulle jag ju hämta min nya fina bil, gissa om jag blir förvånad när jag får ett telefonsamtal samma morgon och de talar om att det blivit ett litet fel på min bil, den blev en annan färg än jag beställt, istället för Ice White, så blev den Svart Metallic.

Jaha, det var en ny erfarenhet, det visade sig att när de beställt bilen så hade den mänskliga faktorn spelat in och de som tog emot den hade skrivit fel färgkod, det blev fel färg, och fabriken hade ju bara tillverkat enligt den beställning de fått! Jag blev faktiskt inte ens lite sur…det kan hända den bästa. Ja sa att ”ok” beställ en ny och låt mig veta när en är klar!! Det är ju ändå inte superkul att ta ut en ny bil i detta väder som dessutom är en Cabriolet. Som plåster på såren fick jag en uppgradering, det är vad jag kallar kundservice!! Så när jag i mars säger att jag skall hämta min nya bil så har jag inte beställt ännu en ny bil, utan det är alltså den jag skulle hämtat i onsdag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.