Lördagsöppet i butiken och Zlatan Ibrahimovic!


I dag har vi haft ännu en fantastisk dag i butiken vi har haft många olika kunder som handlat både kuddar, tyger och klänningar från Pernilla Wahlgren! Lördagar i butiken är lite extra trevliga för oftast har våra kunder lite mer tid och har tagit sig lite tid för att kommer till just oss för att bli inspirerade eller för att handla till sina hem!

HMG13SDE271.pdf

Jag är ett stort Volvo-fan, har därför två Volvobilar en Volvo C70 Cabriolet D4 Exclusive och en Volvo C30 T5 R-Design! Skall snart få min nya Volvo XC60 D4 AWD R-Design. Jag skulle själv inte kunna tänka mig någon annan bil, jag fullkommligt älskar mina Volvo. Nu äntligen har Volvo gjort det, startat ett samarbete med Zlatan Ibrahimovic som har premiär i kväll på TV4 kl 20:15, detta får ni inte missa. Reklamfilmen skall vara  något alldeles speciellt!

Alla har åsikter om Zlatan och det som kännetecknar honom är just att Zlatan är Zlatan. Jag såg en intervju med Zlatan där reportern frågar Zlatan vad han tycker är den största missuppfattningen folk i allmänhet har gentemot honom. Han svarar direkt, ” dom tycker eller tror att jag är arrogant”. Invervjun fortskrider och så berättar han bland annat om första gången han som 17-årign blev utvald till A-laget och han blev själv så förvånad att just han blev utvald och samtidigt så glad, men rädd att dom skulle ångra sig så han svarade…”Tack, hej då, vi ses på träningen på  måndag” och så gick han.

Detta kan ju uppfattas av någon utomstående som väldigt arrogant, men han beskrev själv hur han inte vågade visa hur glad han blev, eller ifråga sätta varför de valt just honom för då kanske de skulle tänka om. Så han gjorde det som han ansåg bäst för tillfället, han tackade sa hej då och vi ses på träningen på måndag!! Så fort som möjligt så inga skulle ändra sig. Otroligt gripande tycker jag!!  Alltså vem blir inte tårögd av en sådan sanning! Tänk på det alla ni där ute!! Allting är inte alltid som det verkar på ytan! Gripande och samtidigt så satans logiskt!

Så missa nu inte premiären av reklamfilmen för Volvo med Zlatan Ibrahimovic, det tänker inte alla fall inte jag göra! Detta är stort, och det värmer i mitt hjärta att Zlatan verkligen vill representera Volvo. Jag kan inte komma på någon som bättre kan representera Sverige och Volvo. Vilken kombination!!! Oslagbart om ni frågar mig!!

Alltså TV4 kl 20:14 ikväll lördag!!  🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.