Måndag och träningsuppföljning med tårta och godsaker dagen innan!


Hur ska detta gå tänker kanske ni! Jo jag åt prinsesstårta flera gånger i går och fick önska mig precis vad jag ville hela dagen, så det blev en del godsaker, men jag har förtröstan i att min träning ändå har gett reslutat!

Som ni vet har jag legat på en ”platå” i många veckor och jag har sagt hela tiden att jag inte är orolig för jag vet hur träning funkar och vet att jag under hårda träningsperioder hamnar på just plaåer och speciellt när jag har så mycket fett som jag skall bli av med och samtidigt bygger muskler. Nu blev det – 1 kg denna vecka som känns fantastiskt bra och -6 cm. Back on track!

Så denna vecka har, trots tårta och godis i går, kommit ned till 1 kg från förra veckan!!! Man måste vara målmedveten och träna enligt planen man lagt upp! Skriva upp vad man tränar och äter så man kan gå tillbaka och titta om det gått bra och jämföra och se vad man eventuellt gjort annorlunda än innan. Till min fösta målpunkt är det ännu långt, jag skall i första steget ner ytterligare 7 kg. 🙂 När ja kommit dit så ligger jag ändå 3 kg över min idealvikt!DSC05619

Känns jättebra! I dag blir det träning. Det blir löpning och sedan biscep, triceps,axlar bröst och mage!

Ha en skön dag, här regnar det på tvären!!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.