Mattor med sting och 20% rabatt!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med Pretty Home

helgen har vi ett erbjudande som ger dig som kund 20% rabatt på mattor från Designers Guild. Nu när det börjar bli mörkare på utsidan vill man göra det extra mysigt på insidan och då finns det få saker som slår just att inreda med mattor.

Har man en öppen planlösning så att man får plats med fler än en matta så är det en supercool idé att ha en av mattorna med mönster och en som är enfärgad! Det blir verkligen en superfin balans och ger en väldigt häftig klänsla att någon verkligen tänkt till.

Gångmattor som binder ihop rummen en fantastisk detalj att addera till sitt hem. Gångmattorna finns i måtten 75x250cm, men går självklart att specialbeställa i andra mått.

När man ändå är i gång så kan man passa på att köpa plädar och kuddar i 2-pack och när man väljer just 2-pack i vår webshop så får man 20% rabatt med automatik, så det finns liksom ingen anledning att bara köpa en kudde längre! Som ni vet går det inte att ha för många kuddar!

Passa på att göra riktigt fint hemma inför de kallare månaderna så att ni kan njuta fullt ut av ert hem hela hösten och vintern. Ni hittar vår webshop HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.