Mer nytt i utställningen från Designers Guild! 4 kommentarer


Det händer mycket nu i butiken, vi håller på för fullt att göra om hela utställningen, och i nästa vecka skall vi förhoppningsvis få tapetserat om överallt! Vi gör så när det kommer en ny kollektion så att våra kunder skall få den där känslan man behöver och förhoppningsvis ideerna och inspirationen. Även om de inte gillar just de tyger vi har satt upp i utställningen. Vi sätter nästan alltid upp de tyger som Designers Guild gjort till huvudtyger i kollektionen! Men även mycket annat!

Ett tyg som fått en huvudroll i höstens kollektion är detta! Här nedan ligger det utsträck på mitt 3 meter långa sybord. Jag började i morse att sy två längder som senare skall kompletteras med andra längder med mönster och ränder, men man måste börja i ena ändan av jobbet! 🙂 🙂 Fortsättning följer imorgon.

DSC04930

Så här blev det när jag satt upp en av längderna! Tyget är helt fantastikt och man upplever det som tredimentionellt! Vad tycker ni?

DSC04943 DSC04942

Klädde även om en liten bänk i ett Nabucco tyg i lila!

DSC04945

Sen sydde jag lite lampskärmar också. Jag har en gång i tiden sytt alla lampskärmar till Mulburry i Stockholm och Göteborg. Nu förtiden syr jag bara till min egen butik och mina kunder! Här nedan är ett exempel på hur det kan se ut!

DSC04932 DSC04933

Ställde en av skärmarna i skylten !

DSC04936

I morse tvingade Stefan mig att ha rakt hår, eller ja, han kanske inte tvingade mig för det skulle vara  svårt att göra (det förstår alla som känner mig att det är ”misson impossible”) !! 🙂 🙂 Jag har lite för stark vilja för det, men han frågade om jag inte kunde ha rakt hår för han tycker det är fint! Så ok, själv tycker jag att jag ser ut som en idiot i det….men men…. Vad tycker ni? Vet inte men det är något speciellt med hår. Jag tycker inte om att ha mitt i ansiktet och har aldrig gjort så jag tenderar till att alltid sätt upp det på sidorna. Men jag vet att jag borde förändra mig i bland så idag gjorde jag ett försök! 🙂 🙂

DSC04924 DSC04919 

He he he, förutom att jag gör en rolig grimas, som jag alltid gör när jag tittar mig i spegeln av någon konstig anledning, så lider jag själv när jag ser dessa bilder! hihihihi

Nu har vi varit nere och ätit på vår lokala restaurang. Vi tyckte vi var värda det efter allt slit idag. Nu skall jag fortsätta att lägga in produkter i webshoppen. Vem sa att det var glamoröst att vara egen företagare! hihihiih Jag gick upp kl 05.00 i morse och nu kl 20:30 forstätter arbetet till sena kvällen och i morgon är det upp igen till butiken! Men jag har valt det själv! 🙂 🙂 Sköt om er och ha en fin kväll!! 🙂

 

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Mer nytt i utställningen från Designers Guild!

 • MH

  Mycket klädsamt tycker jag! Du ser faktiskt lite yngre ut om sanningen ska fram.

  Men man ska trivas i sitt hår, själv har jag haft jättekort, halvlångt, permanentat, page och nu har jag riktigt långt ,så där en halv meter fläta mitt egna hår ska tilläggas.
  Inte konstigt att folk inte känner igen mig, det är det som är charmen, att våga.

  Mycket fina foton du har i din blogg, och supersnygga tyger.

  Må så gott från Österlen.

  • pretty Inläggsförfattare

   TACK vad snäll du är! Ja det där med hår är viktigt. Önskar att jag kunde ha långt hår, har haft hår-förlängningar i under 6 år i rad. Har tyvärr typsik nordisk kvalité så det blir inte så jättelångt annars! Nu är jag helt ”naturell” Kort skulle vara roligt!

   Roligt att du gillar mina foton. Blir själv förälskad i alla tyger när jag syr! 🙂

   Ha en skön lördagkväll!!
   Berith